Contact Competenties
Profile picture for user aranka-wessels
Aranka Wessels
Mensgericht
Structureren en organiseren
Analytisch
Resultaatgericht
Coachend
Organisatiesensitiviteit
Verbinder
Manage with your head, but lead with your heart!

In mijn werk straal ik energie en passie uit en stimuleer daarin ook anderen. Door mijn openheid en oprechtheid accepteren organisaties mij snel. Mijn kracht is mijn motiverende en enthousiaste manier van communiceren, samenwerken en coachen. Ondersteund door mijn gestructureerde manier van werken, kritische blik en gedrevenheid kan ik hiermee veel bereiken, zowel in teamverband als individueel. Ik krijg energie van lastige vraagstukken te vertalen naar begrijpelijke en concrete plannen; met als uitgangspunt “doen wat het resultaat nodig heeft”. Mijn glas is altijd meer dan halfvol. Ik ben een doener met daadkracht. Ik hou van zaken bespreekbaar maken en er niet omheen draaien; er is altijd een oplossing.

Het mooiste aan mijn vak vind ik de hulp die ik organisaties kan bieden bij het verbeteren en vergemakkelijken van wat zij dagelijks moeten doen. Ik maak wel eens de grap dat ik een 'dwangmatige' verbeteraar ben, die orde brengt in chaos en kansen creëert en benut.

Interimmanager
Coach
Projectmanager
06-21518188

Referenties

logo Gemeente Doesburg
Aranka Wessels
Doorontwikkeling naar een toekomstbestendige gemeente
Gemeente Doesburg
Aranka is sterk in het aanbrengen van structuren, ze is betrouwbaar en werkt volgens principe van ‘afspraak is afspraak’.
Peter Werkman
Gemeentesecretaris/algemeen directeur

Geschreven blogposts

Deze Arlandiaan heeft geen blogpost geschreven.