Contact Competenties
Profile picture for user jan-paul-smit
Jan-Paul Smit
Mens en organisatiesensitief
Verbindend en Connecting the dots
Daadkracht
Bevlogen doorbijter
Visie en doelgericht
Overtuigingskracht
Flexibele maakbaarheid is de enige continuïteit!

Van schoenen in de modder tot liever geen modder op mijn schoenen. Ik heb mij zowel qua studie als carrière mogen opwerken van praktisch gericht naar organisatie gericht. Mijn immer groeiende interesse en ambitie om waarde te leveren en te creëren aan en binnen organisaties hebben mij gebracht naar mijn huidige zakelijke bevlogenheid: Het sturen en begeleiden van (digitale) transformaties. Uiteraard blijf ik ’s avonds actief in mijn werkplaats om mijn praktische creativiteit kwijt te kunnen.

Door de tijd waarin we leven zijn we genoodzaakt om te blijven bewegen. Revoluties volgen elkaar sneller en met meer regelmaat op. De huidige digitale revolutie laat zich kenmerken door de ‘nieuwe’ industrie maar laat zich niet beantwoord door een heldere nieuwe aanpak. De nieuwe aanpak is niet te typeren, maar wel te categoriseren als: (vooruit) blijven bewegen. De wendbaarheid van organisaties zal steeds meer gekoppeld worden aan het succes waarmee grote ondernemingen opereren.

Ik laat mij graag uitdagen door complexe organisatorische vraagstukken, door deze te koppelen aan ambitie en visie, heldere doelen te destilleren en breed te kijken naar mogelijke antwoorden, ben ik een sterke adviseur. Maar van alleen een advies zijn maar weinigen rijk geworden (behalve adviseurs), dus ik zet graag samen de vervolgstap om transformaties binnen een organisatie tot een succes te brengen. Daarbij leg ik de focus op duurzaam resultaat door alle aspecten van transformatie management beet te pakken.

Transformatie manager
Verandermanager
Programma manager
06-14282245

Referenties

Er zijn (nog) geen referenties beschikbaar voor deze Arlandiaan.

Geschreven blogposts

Deze Arlandiaan heeft geen blogpost geschreven.