Contact Competenties
Profile picture for user lara-schout
Lara Schout
Creatief
Verbindend
Resultaatgericht
Energiek
Pragmatisch
Mensgericht
Vertel mensen nooit wat ze moeten doen. Vertel wat het einddoel is en stel de juiste vragen. De ideeën en vindingrijkheid zullen je verrassen!

Ik ben een gedreven en mensgerichte organisator, die met energie, flair en betrokkenheid mensen motiveert om te veranderen en te innoveren. Als verander- en procesmanager richt ik mij enerzijds op het harmoniseren en optimaliseren van bestaande processen. Anderzijds begeleid ik organisaties in het vormgeven en implementeren van nieuwe processen, waarin digitalisering vaak een grote rol speelt.

Ik denk vooruit en weet, door de juiste vragen te stellen en de juiste mensen aan mijn opdracht te binden, snel zaken voor elkaar te krijgen. Ik communiceer direct en weet betrokkenen op een natuurlijke manier te enthousiasmeren. Ik heb veel ervaring in het faciliteren van (grote) sessies, geen werkvorm is mij te gek. De meeste voldoening haal ik uit het neerzetten van een gemeenschappelijk resultaat, mijn enthousiasme en energie zet ik dan ook graag in om kennis en expertise van betrokkenen te bundelen!

Verandermanager
Procesmanager
Organisator
Regisseur
06-15956881

Referenties

logo NHL Stenden
Lara Schout
Succesvolle hogeschool-brede implementatie van nieuw diplomaproces
NHL Stenden
Lara heeft samen met betrokkenen van NHL Stenden in zeer korte tijd het diplomaproces opnieuw ingericht. Doordat alles gedigitaliseerd is, is het proces veel efficiënter geworden.
Froukje Meirink
Directeur Onderwijslogistiek & Studentondersteuning
Gemeente Amsterdam
Lara Schout
Implementatie Informatiegestuurd werken
Gemeente Amsterdam
Echte spin in het web; proactief en resultaatgericht. Krijgt mensen mee en denkt in oplossingen. Grote drive.
Eric van Aart
Adjunct Directeur Openbare Orde en Veiligheid

Geschreven blogposts

Hoewel veel projecten groots worden gestart, blijkt het vaak lastig om een project met goed resultaat – binnen scope en budget – af te rond
Leestijd:
5 minuten
14 juli 2020
Veel organisaties hebben de afgelopen weken de eerste ervaringen opgedaan met Microsoft TEAMS. Alles is ontzettend snel opgestart.
Leestijd:
5 minuten
7 april 2020
Onderwijsinstellingen kiezen steeds vaker voor onderwijs waarin studenten de ruimte krijgen om te experimenteren en oefenen met actuele vra
Leestijd:
5 minuten
10 maart 2020