Contact Competenties
Profile picture for user lianne-de-vries
Lianne de Vries
Verbindend
Ondernemend
Creatief
Realistisch
Analytisch
Empathisch
Een mindset van ‘ja, en!’ transformeert kansen tot realiteit.

Gedreven, nieuwsgierig, mensgericht en vernieuwend zijn kenmerken die mij omschrijven. Door mijn interesse in de veranderende omgeving hecht ik er waarde aan mijzelf doorlopend te ontwikkelen, bij te dragen aan mijn omgeving en die energie te delen met mensen en organisaties.

Als verbinder zie ik de toegevoegde waarde in verschillende perspectieven, breng ik mensen samen en creëer het liefst een win-winsituatie. Daarbij krijg ik niet alleen voldoening van het gezamenlijk ontwikkelen van een mooi concept, maar juist ook de vertaalslag naar de praktijk om concrete meerwaarde te creëren en borgen. Dankzij mijn pragmatische instelling, inlevingsvermogen, organisatiesensitiviteit en resultaatgerichtheid kan ik de juiste snaar raken om een gewenst resultaat te halen.

Door mijn sportmentaliteit pak ik graag nieuwe uitdagingen op en zet alles in om het voor ogen liggende doel te behalen. Naast sporten, laad ik graag op middels wandelingen in de natuur en wissel ik creatieve hobby’s af, zoals schilderen en naaien.

Verbinder
Scrum Master
Projectsecretaris
Verandermanager
Transformatie- en innovatie coach
Organisator
06-14834737

Referenties

Er zijn (nog) geen referenties beschikbaar voor deze Arlandiaan.

Geschreven blogposts

Deze Arlandiaan heeft geen blogpost geschreven.