Contact Competenties
Profile picture for user meryl-coutinho
Meryl Coutinho
Mensgericht
Doortastend
Assertief
Resultaatgericht
Analytisch
Lef
Als je weet wat je bestaansrecht is en je handelt hiernaar, dan beweeg je altijd voorwaarts!

Door mijn positieve instelling, ondernemersgeest, ambitie, resultaatgerichtheid, eerlijkheid en de verbinding die ik zoek ben ik in staat om met een gezonde dosis lef en flair agile leadership opdrachten op mijn manier in te kleuren en de transitie tot een succes te maken.

Ik vind het belangrijk dat individuen in staat zijn om het maximale uit henzelf te halen vanuit een veilige omgeving. De condities voor een veilige omgeving creëer ik met veel enthousiasme, oog voor mensen en hun talenten. Op werk uit dit zicht door gemeenschappelijke doelen te schetsen en er écht voor mijn team te staan. In mijn privé tijd daag ik en word ik ook uitgedaagd door vrienden en familieleden om over je maximale potentie als individu na te denken.

Tenslotte sta ik geregeld bewust stil om na te gaan hoe ik een maatschappelijke bijdrage kan leveren en op welke wijze ik dit zal invullen, passend bij mijn bestaansrecht, talenten en ervaring.

Agile Transformatie Consultant
Projectmanager
035 6091555

Referenties

logo Dunea
Meryl Coutinho
Scrum Master ERP teams domein Informatievoorziening
Dunea
Meryl is een mensgerichte teamplayer die het geheel overziet en waar nodig niet schroomt om de details in te duiken en verliest daarin het eindresultaat niet uit het oog.
Naresh Malgie
Domein Manager Informatievoorziening

Geschreven blogposts

Voordat je als organisatie aan de slag gaat met het implementeren van de Agile manier van werken, dien je je af te vragen of deze manier van werken ook daadwerkelijk van toegevoegde waarde is voor jouw organisatie, en of het leidt tot duurzame resultaten. De Agile manier van werken is immers een hulpmiddel en geen doel op zich. Met de kennis en expertise die Arlande in de laatste jaren heeft opgebouwd, kunnen wij organisaties gericht helpen bij dit vraagstuk en deze verandering.
Leestijd:
5 minuten
26 oktober 2021
Samen met ImpactMatters heeft Arlande opnieuw een mooi maatschappelijk project afgerond. Collega's Meryl Coutinho en Suzanne Jongerius hebben zich ingezet voor Stichting KlimaatGesprekken. Lees hier het artikel.
Leestijd:
5 minuten
2 juli 2021
Arlande… hoe kan het toch dat ik tot voor kort nooit van deze club gehoord had?
Leestijd:
5 minuten
2 maart 2018