Contact Competenties
Profile picture for user onno-hans-noteboom
Onno-Hans Noteboom
Visie
Resultaatgerichtheid
Organisatiebewustzijn
Omgevingsbewustzijn
Stressbestendigheid
Een bijdrage leveren aan het mooiste kapitaal dat ons land heeft, namelijk de volgende generatie door een bijdrage te leveren aan groei en ontwikkeling van mens(en) en organisatie(s) in een regio/samenleving.

Ik loop warm voor innovatie en vernieuwing om dit vervolgens om te zetten in resultaten. De ambitie van de opdrachtgever (meestal de overheid en/of bestuur/directie van een organisatie) staat hierbij centraal.

De afgelopen 25 jaar ben ik betrokken geweest bij diverse grote programma’s in verschillende sectoren, zowel nationaal als internationaal. Van het allereerste begin, idee en ontwerp tot de fase van instandhouding, onderhoud en beheer. Dit heeft o.a. geleidt tot een beproefde en universele denk- en handelswijze voor het oplossen van complexe vraagstukken, die op elke niveau zijn toepassing kent. De afgelopen jaren ben ik betrokken bij Onderwijs-Arbeidsmarkt vraagstukken en het bouwen van regionale eco-systemen/livinglabs.

Een sleutel van succes is hierbij het neerzetten van een duurzame organisatie, die vaak uit meerdere (externe) stakeholders bestaat waarbij Leven Lang Leren, collectieve ontwikkelingen, lerende organisatie en continue verbeteren belangrijke aspecten zijn.

Om dit allemaal mogelijk te maken is ketenorganisatie, digitalisering en dataficering en mensgerichtheid essentieel. Het geeft energie wanneer het lukt om het onmogelijke samen met anderen mogelijk te maken en zo een bijdrage te leveren aan onze samenleving.

Kwartiermaker
Innovatieregisseur
Strategisch adviseur
Verbinder
Programmamanager
06 – 499 388 05

Geschreven blogposts

Op donderdag 29 oktober vond een themabijeenkomst plaats over digitaal examineren en diplomeren voor managers en specialisten examinering in het mbo. In totaal waren er 30 deelnemers aanwezig.
Leestijd:
7 minuten
18 november 2020
Waarom digitale innovatie in het onderwijs noodzakelijk is, heeft iedereen in de afgelopen maanden aan den lijve kunnen ondervinden.
Leestijd:
7 minuten
15 oktober 2020
Flexibilisering: een actueel thema waar veel onderwijsinstellingen mee bezig zijn.
Leestijd:
5 minuten
18 september 2020
‘Verandering is de enige constante in een organisatie.’ Wie kent deze uitspraak niet.
Leestijd:
7 minuten
28 mei 2020
Het succes van een goede implementatie van nieuwe technologie valt of staat met het zorgen voor juiste adoptie van die nieuwe technologie.
Leestijd:
5 minuten
25 maart 2020
Onderwijsinstellingen schakelen snel om het primaire proces van onderwijs goed door te laten lopen.
Leestijd:
5 minuten
20 maart 2020
Door het corona virus, staat op dit moment de wereld op z’n kop. Iedereen heeft digitale transformatie als prioriteit 1 staan.
Leestijd:
5 minuten
20 maart 2020
“Leraren vragen leerlingen om dingen op te schrijven in een schriftje en vast te leggen.
Leestijd:
5 minuten
6 maart 2020
Menselijk kapitaal maakt het verschil in succesvolle organisaties. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op en wetgeving is voortdurend aan verandering onderhevig.
Leestijd:
5 minuten
8 januari 2020