Contact Competenties
Profile picture for user roxane-vercauteren
Roxane Vercauteren
Energiek
Ondernemend
Creatief
Doelgericht
Analystisch
De manier om te starten is door te stoppen met praten en starten met doen

Mijn kracht zit in het samenbrengen van structuur en cultuur. Van huis uit ben ik bedrijfskundige en psychologe; waardoor ik vraagstukken vanuit meerdere perspectieven benader. Met veel enthousiasme help ik organisaties bij het slimmer (samen)werken. Dit doe ik door het stellen van duidelijke ambities en doelen, prioriteren van werkzaamheden, verbeteren van processen en aanbrengen van structuur. Hier coach ik teams en leidinggevenden in, waarbij ik het belangrijk vindt om initiatieven vanuit hen zelf te stimuleren. Ik heb veel ervaring met het faciliteren van werksessies voor groepen en krijg energie van mensen mobiliseren en oude patronen doorbreken door zelf tegelijkertijd veel energie te geven. 

In mijn werk focus ik op de dingen die waarde toevoegen. Ik geloof niet in het schrijven van uitgebreide plannen, maar in het aan de slag gaan vanuit een duidelijke ambitie. In kort-cycli en door continu te blijven reflecteren met elkaar. Ik ga pragmatisch en proactief te werk, ben creatief en werk volgens het credo 'niet lullen, maar poetsen'.

Mijn aandachtsgebieden: agile manier van werken, HR, teamcoaching en procesmanagement.

Wil je meer weten? Ik ben altijd in voor een kop koffie!

 

Agile coach / teamcoach
Projectmanager
06-13623693

Geschreven blogposts

Kennis delen en werelden samenbrengen: daar draait het om bij Impact Matters. Een mooie missie waar Arlande zich graag aan verbindt.
Leestijd:
5 minuten
19 juni 2020
Veel organisaties hebben de afgelopen weken de eerste ervaringen opgedaan met Microsoft TEAMS. Alles is ontzettend snel opgestart.
Leestijd:
5 minuten
7 april 2020
Veel onderwijsinstellingen zijn overvallen door het plotseling sluiten van de scholen vanwege het coronavirus.
Leestijd:
5 minuten
18 maart 2020