Contact Competenties
Profile picture for user vivian-visser
Vivian Visser
Mensgericht
Doorzettingsvermogen
Analytisch
Verbindend
Creatief
Organiseren
Het beste uit mijzelf en anderen halen, daar krijg ik energie van.

Met mijn analytische en creatieve blik benader ik organisatievraagstukken op een innovatieve manier. Hierbij vind ik het belangrijk om de menskant niet uit het oog te verliezen. Duidelijke communicatie is hierbij een belangrijk onderdeel. Om samen met de klant een mooi resultaat neer te zetten waar de klant ook echt wat aan heeft, daar krijg ik energie van.

Ambitieus, betrokken, resultaatgericht, sociaal en leergierig zijn eigenschappen die ik bij mijzelf vind passen. Ik ben erg georganiseerd en een echte planner. Door mijn sociale karakter en oprechte interesse in anderen denk ik goed de verbinding te maken met verschillende type mensen en waar nodig verschillende afdelingen binnen een organisatie.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om een filmhuis te bezoeken. Ik houd daarnaast erg van kunst en cultuur en geniet van het bezoeken van mooie tentoonstellingen. Daarnaast hou ik van reuring in mijn leven en ben ik een ontzettende dierenvriend. Sport beoefen ik in de vorm van circuit training, spinning, pilates en yoga.

Verandermanager
Projectmanager
Management adviseur
06-42265798

Geschreven blogposts

Deze Arlandiaan heeft geen blogpost geschreven.