Bedrijfsvoering

Hoe kan optimalisering in de bedrijfsvoering gerealiseerd worden? Een efficiënte, effectieve en flexibele inrichting van de bedrijfsvoering betekent minimaal dat de processen op een slimme, slanke en soepele manier zijn ingericht.

Aanpak

Onze dienst bedrijfsvoering komt voort uit de vraag van onze opdrachtgevers om ook (verbeter)projecten binnen de disciplines van de bedrijfsvoering uit te voeren. Onze mensen doen opdrachten binnen de bedrijfsvoering (Financiën, Inkoop, HRM, Facilitair) van het onderwijs. Dit doen we op het gebied van de uitvoering en het leidinggeven aan integrale bedrijfsvoering. Wij brengen structuur in de bedrijfsvoering en laten deze goed aansluiten bij het primaire proces. Samen met onze opdrachtgever nemen wij regie voor wat er moet gebeuren en zetten wij een duurzaam resultaat neer.

Wij behandelen andermans non-core als onze core business. Alle initiatieven zijn gericht op het creëren van interne klantwaarde. Wij kiezen hiervoor de methodiek die het beste aansluit bij de organisatie.

Onze managers leggen de verbinding tussen de strategie en de operatie en zijn in staat om vanuit hun expertise aan te sluiten bij de vraagstukken van de organisatie en de medewerkers. Ze zijn ervaren in het managen van alle SCOPAFIJTH-gebieden, procesmanagement en projectmatig werken. Het organisatie-bewustzijn en analytisch vermogen zorgt ervoor dat zij snel aansluiten bij de organisatie en deze meenemen in een verandering.

Wij zorgen voor een perfecte match tussen de opdrachtgever en een interimmanager en gaan samen de uitdaging aan. Of dit nu enkel uitvoerende ondersteuning betreft, of (verander)management binnen bedrijfsvoering, dit gebeurt met een interimmanager die naast de opdrachtgever staat. Hierbij schromen we niet om nieuwe paden te bewandelen.

Referenties

logo Zadkine
Harry Pennings
Interim teammanager Algemene Ondersteuning
Zadkine
"Zeer adequate en professionele aanpak bij het tijdelijk aansturen van een complexe operationele organisatie!"
Alwin van Es
Directeur Algemene Ondersteuning

Specialisten

Youssef Boudou
06-38326062
yboudou@arlande.nl
Ard van Diepen
avdiepen@arlande.nl
Marc Janssen
06-55197212
mjanssen@arlande.nl
Hans Onderwater
06-21973000
honderwater@arlande.nl
Paul Vercauteren
06-20536195
pvercauteren@arlande.nl
Sven Wouters
06-19192171
swouters@arlande.nl

Artikelen en blogs

Maandag 25 januari 2021 organiseerde Arlande samen met de Hogeschool van Amsterdam een digitale rondetafelconferentie met als thema: De maat van jouw succes: “Hoe definieer je de toegevoegde waarde van bedrijfsvoering in relatie tot studentsucces in het hoger onderwijs?”
Leestijd:
5 minuten
17 februari 2021
Op donderdag 21 juni heeft opnieuw een Rondetafelconferentie voor directeuren Bedrijfsvoering en Onderwijs in het HBO plaatsgevonden.
Leestijd:
5 minuten
4 juli 2018