Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
nieuws
Op woensdag 1 november heeft in Baarn de eerste Rondetafelconferentie voor IV- en ICT managers in het onderwijs plaatsgevonden. Na eerdere succesvolle rondetafelconferenties op gebied van bedrijfsvoering voor zowel het MBO als HBO, vond deze keer de conferentie plaats voor IV- en ICT managers in het onderwijs. Dagvoorzitter Rieks Oosting kon in totaal 19 deelnemers verwelkomen vanuit PO/VO/MBO en HBO.

Op woensdag 1 november heeft in Baarn de eerste Rondetafelconferentie voor IV- en ICT managers in het onderwijs plaatsgevonden. Na eerdere succesvolle rondetafelconferenties op gebied van bedrijfsvoering voor zowel het MBO als HBO, vond deze keer de conferentie plaats voor IV- en ICT managers in het onderwijs. Dagvoorzitter Rieks Oosting kon in totaal 19 deelnemers verwelkomen vanuit PO/VO/MBO en HBO. In het souterrain aan de Baarnsche Dijk kwamen diverse discussie op gang die zorgden voor een aantal nieuwe inzichten en initiatieven. Arlande organiseert deze Rondetafelconferenties met als doel deelnemers via onderlinge discussies op nieuwe ideeën te brengen die direct toegepast kunnen worden in de dagelijkse praktijk.

Voorafgaand aan de Rondetafelconferentie zijn een aantal thema’s en stellingen ingebracht die door de deelnemers zijn voorbereid:

  • Digitalisering en innovatie in het onderwijs
  • Eigenaarschap en proceseigenaarschap
  • De kwaliteit van gegevens

Jack Burg en Rob Knechten, beide directeur van Arlande, traden op als voorzitter van de discussiegroepen waar onder hun aansturing in drie ronden van elk een uur over deze onderwerpen en bijbehorende stellingen werd gediscussieerd.

Download het Communiqué

achtergrondpatroon
Wil je meer weten over dit onderwerp?
Neem dan contact op met Rieks Oosting:
bekijk profiel
Of bel direct op
06-20735755
meest recente artikelen
Persberichten, actualiteiten en aankondigingen uit de Arlande Pressroom.