Op weg naar wendbaarheid download de whitepaper

Op weg naar wendbaarheid download de whitepaper

Wouter van Rensen Leestijd 5 minuten 5 juni 2020

Organisaties hebben zich in de maanden na het uitbreken van COVID-19 voornamelijk gefocust op het in de lucht houden en het op de omstandigheden aanpassen van het primaire proces. Logisch! Maar na een periode van (voornamelijk) thuiswerken, nieuwe manieren van werken en een nieuwe balans vinden is nu de tijd aangebroken om de draad weer op te pakken. Ga je als organisatie terug naar hoe je het altijd deed of ga je dingen anders doen?

Whitepaper downloaden

In deze whitepaper leggen wij uit hoe je tot een wendbare organisatie komt. We starten met de uitleg van onze wendbaarheidsaanpak omdat deze als een rode draad loopt door de whitepaper. Deze wendbaarheidsaanpak bestaat uit zes drivers die we vervolgens uitgebreid  toelichten en concretiseren met ontwikkelingen en keuzes die ten grondslag liggen in de transitie naar een wendbare organisatie. De invloed van- en interactie tussen de verschillende drivers in dit proces, worden daarbij inzichtelijk gemaakt. We sluiten af met de transformatieaanpak: hoe krijg ik mijn organisatie nu in beweging om wendbaar te worden?

Wouter van Rensen

Wouter van Rensen

Mijn opdrachtgevers beschrijven mij als een innovatieve en pragmatische “doener” die samen met de gehele organisatie en de opdrachtgever het gewenste resultaat behaald. Ik help al bijna 20 jaar organisaties met het oplossen van hun business transformatievraagstukken en/ of het implementeren van Agile manier van werken. De laatste jaren heb ik focus op het laten excelleren van organisaties door ze wendbaar te maken (Een wendbare organisatie is een organisatie die zo flexibel is dat er snel ingespeeld kan worden op de vragen van nu). Deze transformaties gaan vaak over de assen van Mens & Motivatie, Cultuur & Leiderschap, Visie & Strategie, Organisatieontwerp & Besturing, Proces en Technologie.

06-53911029 wvrensen@arlande.nl Bekijk profiel