Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
nieuws
Op 2 januari zijn zes nieuwe talentvolle managers gestart met het Management Development Programma bij Arlande. Nu de eerste trainingsdagen erop zitten, vliegen ze de deur uit naar hun eerste opdrachten. Graag stellen we ze even voor:

( Op de foto: v.l.n.r. William, Ruben, Björn, Lianne, Eline, Roxane )

Op 2 januari zijn zes nieuwe talentvolle managers gestart met het Management Development Programma bij Arlande. Nu de eerste trainingsdagen erop zitten, vliegen ze de deur uit naar hun eerste opdrachten. Graag stellen we ze even voor: 

william wubben

Email: wwubben@arlande.nl

“Kijk eens wat vaker omhoog,” zei William Wubben tijdens een trainingssessie van het MD-traject 2020. Kijk niet alleen maar voor- of achteruit maar durf ook vanuit het overzicht te denken. William is een inspirator. Hij heeft inspiratie genoeg om uit te putten, want als ondernemer en eigenaar van Akwan2fo Fashion (een kledingproductiebedrijf in Ghana met twee eigen merken) heeft hij al veel gezien en gedaan in binnen- en buitenland. Als manager heeft hij zich in de hospitalitywereld snel en sterk ontwikkeld en nu gaat hij zich binnen Arlande focussen op digitale- en agile transformaties, procesoptimalisatie en verandermanagement.  Ook voetbal speelt een belangrijke rol: “Ik heb zowel in Vietnam, Singapore als in Ghana gevoetbald.”

Ruben van Twillert

Email: rvtwillert@arlande.nl

‘Be the master of your own destiny.’ “Deze uitspraak van directeur Paul Vercauteren van Arlande is elke trainingsdag wel voorbijgekomen,” zegt Ruben van Twillert. Zo is de overtuiging ook echt binnen Arlande merkt hij: “Veel is mogelijk als je zelf initiatief neemt, een plan bedenkt en de juiste mensen om je heen verzamelt om het doel te bereiken.” Ruben heeft anderhalf jaar als politiek assistent gewerkt van een Tweede Kamerlid in Den Haag. Binnen de politiek-bestuurlijke omgeving heeft hij sterke communicatievaardigheden ontwikkeld en dat in combinatie met zijn psychologiestudies als achtergrond zorgt voor een sterke basis als (project)manager namens Arlande. Naast zijn werk maakt hij in de weekenden een radioprogramma en kijkt hij voor zijn lol urenlange politieke debatten terug!

Bjorn de Jong

Email: bdjong@arlande.nl

Björn de Jong, je herkent hem aan zijn breed gedragen glimlach. Al na de speeddate in oktober was het voor Björn helder: Arlande wordt de volgende stap. Het was dan ook niet een kwestie of hij aanwezig zou zijn bij het jaarlijkse Arlande kerstdiner; Paul Vercauteren had hem al op de lijst gezet zo vertelde Paul na het sollicitatiegesprek. Afgestudeerd in strategisch management en na jaren werkervaring als algemeen manager bij Villatent Europe, focust Björn zich nu op projectmanagement, procesoptimalisatie en agile transformaties. Organiseren loopt als een rode draad in zijn leven. “Ik kan dagen vullen met het uitzoeken van de ideale route voor mijn eigen vakantie om er alles uit te halen. Daarnaast heb ik al 2 jaar op rij mijn eigen oud & nieuw opgegeven om een nieuwjaarsevenement voor 1.000 mensen te organiseren in mijn eigen dorp, wat ik onwijs leuk vind om te doen en waar ik veel energie uit haal!”

Lianne de Vries

Email: ldvries@arlande.nl

Gedreven, nieuwsgierig, mensgericht en vernieuwend zijn kenmerken die Lianne de Vries omschrijven. Onder het genot van een zelfgemaakte smoothie of koffie wisselt zij graag van gedachten met anderen. “Ik krijg er energie van om nieuwe uitdagingen onder handen te nemen, mensen samen te brengen en win-winsituaties te creëren.” Dit bracht haar vaak naar het buitenland, waar zij werkzaam is geweest in HRM en het veiligheidsdomein. Zij heeft verschillende plaatsingen bij de NAVO gedaan en weet alles van coherente structuren en samenwerking. Daar gaat Lianne nu verandermanagement en het menselijk element aan toevoegen; hier heeft ze tijdens haar HRM-opleiding veel mee gewerkt. Deze mentale uitdagingen wisselt ze graag af met andere bezigheden zoals sporten en creatief bezig zijn. “Ik houd ervan iets te creëren dat mooi en complex is – lijkt het toch weer op die organisaties!”

Eline Haarman

Email: ehaarman@arlande.nl

Als er iemand enthousiast is om binnen gemeenten te werken dan is het Eline Haarman wel. Ze heeft opdrachten gedaan voor de gemeenten Arnhem en Apeldoorn en nu voert ze opdrachten uit bij de gemeenten Ede en Amsterdam. Eline heeft ervaring als projectleider en procesmanager en deze specialisaties gaat ze voor Arlande verder inzetten. “Complexiteit ga ik niet uit de weg. Integendeel, hoe complexer hoe beter. Zo krijg ik ook energie van puzzelen.” De oriëntatie op een vraagstuk, aanpakken, structuur aanbrengen en toewerken naar een concrete oplossing zijn de elementen die daarbij horen. Daarnaast is haar enthousiasme en humor aanstekelijk in het team. En als je nog niet enthousiast wordt van Eline haar aanpak en enthousiasme, dan zorgt haar humor daar wel voor!

Roxane Vercauteren

Email: rvercauteren@arlande.nl

Als sportfanaat houdt Roxane Vercauteren ervan zichzelf uit te dagen en steeds een stukje verder te komen. Zo nam ze deel aan de Roparun, een estafetteloop van Parijs naar Rotterdam, en in februari staat de halve marathon van Schoorl gepland. “Ik houd ervan mijzelf uit te dagen, voort te bouwen op mijn sterkste vaardigheden en deze te blijven verbeteren. Het fysiek bezig zijn, naast de mentale uitdagingen door de week, geven een duurzame balans.” Roxane heeft een achtergrond in arbeids- en organisatiepsychologie en heeft vier jaar bij Berenschot gewerkt aan strategische HR-vraagtukken. Zij is een initiatiefnemer die energie krijgt van aanpakken, sterke analytische vaardigheden heeft en altijd oog houdt voor het welzijn van de mens. Haar grootste kracht ligt in het realiseren van ideeën die gedragen worden door de organisatie.

achtergrondpatroon
Wil je meer weten over dit onderwerp?
Neem dan contact op met Rieks Oosting:
bekijk profiel
Of bel direct op
06-20735755
meest recente artikelen
Persberichten, actualiteiten en aankondigingen uit de Arlande Pressroom.