Academie

Academie

Dit is academie.

De professionals van Arlande hebben ruime ervaring opgedaan in uiteenlopende management- en adviesrollen. Arlande wordt door haar relaties gezien als een autoriteit op het gebied van business, bedrijfsvoering en ICT in zowel project- als lijnmanagement. Deze ervaring op de verschillende kennis & expertisegebieden hebben wij vertaald naar een ‘Learning & Development’-programma.

Wil je meer weten over de verschillende kennis & expertisegebieden? Volg dan eens een masterclass op een van de volgende domeinen:

 • Project Portfolio Management: geeft je als organisatie meer sturing en grip op de (strategische) ontwikkelingen binnen de organisatie.
 • Interim Management: helpt je om voor een tijdelijke periode de organisatie verder te brengen met up-to-date kennis en ervaring op de verschillende bedrijfsvoeringaspecten in de organisatie (SCOPAFIJTH).
 • Project- en Programmamanagement: helpt de organisatie bij de realisatie en implementatie van projecten op basis van een First Time Right-aanpak.
 • Business Proces Management: helpt je om primaire, ondersteunende, strategische en verbeterprocessen, slim, slank en soepel te organiseren, zodat het bijdraagt aan de productiviteit van de organisatie.
 • I3: met de kennis van IT/IV en Innovatie (I3) is Arlande ervaren in de digitale transformatie en de verdere digitalisering van de organisatie.
 • Professionaliseren: vanuit het domein Professionaliseren helpen wij organisaties met het duurzaam ontwikkelen van het human capital en werken wij aan een lerende organisatie.
 • Agile transformatie: met onze NIMBLE-propositie helpen wij organisatie om wendbaar te worden op basis van een Agile aanpak.

Arlande vindt ‘Leren in de Praktijk, een Leven Lang Ontwikkelen’ en gezamenlijk werken aan resultaten cruciaal bij het behalen van successen. De opgedane ervaringen, best practices/lessons learned, heeft Arlande omgezet in een professionaliseringsprogramma voor haar relaties, klanten en eigen medewerkers. Het programma is ingedeeld naar verschillende niveaus: een introductie/overzicht-, een basis-, een gevorderden- en een programma voor professionals.

Bij professionalisering van organisaties, wordt gebruik gemaakt van de volgende aspecten, die Arlande de afgelopen jaren heeft ervaren in haar verschillende opdrachten:

 • Standaardiseren
 • Training & Coaching
 • Best- & Good Practices (delen van Lessons Learned)
 • Kennis- & Innovatiemanagement
 • Tools & Instrumenten
 • Onderzoek & Advies

Inhoud Programma

In de Arlande Academie hebben wij onze ervaringen omgezet in een ‘Learning & Development’-programma. Door middel van expertsessies, masterclasses, workshops, super- & intervisie, coaching & mentoring dragen wij bij aan de professionele ontwikkeling van uw organisatie. Op basis van open inschrijvingen bent u welkom om kennis op te doen en kennis te delen met ‘gelijkgestemden’ van andere organisaties. Ook is het mogelijk om onze producten te vertalen naar een maatwerk-programma voor uw eigen team in uw organisatie en/of samen met uw ketenpartners te volgen.

De Arlande Academie werkt samen met strategisch partners om een maatwerk opleidingsprogramma aan haar relaties aan te bieden om zo haar dienstverlening op het gebied van professionaliseren van bedrijfsvoering invulling te geven. Wij praten hier graag verder met u over.