Interim management

Wij bieden tijdelijke invulling van managementrollen op het gebied van bedrijfsvoering (operations), informatievoorziening en onderwijs-ondersteunende diensten zoals plannen en roosteren.

Aanpak

Er zijn verschillende redenen om een interimmanager je organisatie binnen te halen. Het kan gaan om een crisis, waarbij snel een verandering en verbetering plaats moet vinden. Of het gaat om kwartiermaken om een organisatie mee te nemen naar een nieuwe werkelijkheid. Ook bij het optimaliseren van de primaire en secundaire processen of het tijdelijk invullen van een vacature is een ervaren en passende interimmanager essentieel.

Arlande heeft ervaren interimmanagers op het gebied van ICT- en bedrijfsvoering. Bekwame professionals die vanuit hun kennis van de markt in staat zijn om snel verbinding te leggen met de medewerkers en die leiding nemen bij een verandering. Zo nodig betrekken wij specialisten bij hele specifieke vraagstukken om deze adequaat op te lossen. We maken duidelijke afspraken over het te bereiken resultaat en over wie waar verantwoordelijk voor is. We hebben aandacht voor de stijl die het beste past bij de organisatie en de positie binnen het bestaande lijnmanagement. Dit is de basis waarop een Arlande interimmanager aan de slag gaat.

Vanuit Arlande is begeleiding mogelijk op specifieke aandachtsgebieden. Het brede scala aan managers en adviseurs maakt dat je organisatie niet één persoon inhuurt, maar toegang heeft tot alle benodigde expertise binnen Arlande. Een brede en multidisciplinaire inzet op meerdere kernposities tegelijkertijd zodat een complete kentering teweeggebracht kan worden, behoort desgewenst tot de mogelijkheden.

Referenties

logo Zadkine
Harry Pennings
Interim teammanager Algemene Ondersteuning
Zadkine
"Zeer adequate en professionele aanpak bij het tijdelijk aansturen van een complexe operationele organisatie!"
Alwin van Es
Directeur Algemene Ondersteuning
logo SintLucas
Extern
Directieconsultant en coach
SintLucas
logo ROC Nijmegen
Extern
Interim Manager Informatisering
ROC Nijmegen
logo ROC Nijmegen
Paul Vercauteren
Interim Directeur Operations
ROC Nijmegen

Specialisten

Marc Janssen
06-55197212
mjanssen@arlande.nl
Harry Pennings
06-18122290
hpennings@arlande.nl
Paul Vercauteren
06-20536195
pvercauteren@arlande.nl

Artikelen en blogs

Er zijn nog geen blogposts geschreven over deze dienst/sector.