mboRijnland

mboRijnland is een regionaal opleidingscentrum met vestigingen in Alphen aan den Rijn, Gouda, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Woerden en Zoetermeer. Naast middelbaar beroepsonderwijs verzorgt mboRijnland ook volwassenenonderwijs (VAVO) en maatwerkcursussen voor medewerkers van bedrijven.

mboRijnland verwijst naar het Rijnlands denken. Vakmanschap, vertrouwen en verbinding zijn waarden die daarin voorop staan. mboRijnland leidt studenten op tot echte vakmensen uitgaande van hun ambities en talenten.

Referenties

logo mboRijnland
Extern
Nieuw datacenter
mboRijnland
"Joop heeft dit project op een uitstekende wijze tot een goed einde weten te brengen. Hij heeft laten zien in turbulente situaties het hoofd koel te kunnen houden en de verbinding met alle stakeholders voldoende aandacht te geven."
Aad Peereboom
Directeur Shared Service Center Facilitair en ICT
logo mboRijnland
Extern
Informatiemanagement model
mboRijnland
"Arlande blijft mboRijnland (voorheen ID College) ondersteunen in de realisatie. Biedt advies en oplossingen voor onderwijslogistieke vraagstukken. Waarborgt en modificeert de integrale visie en architectuur. Test conceptuele oplossingen en voorziet in functionele ontwerpen voor nieuwe functionaliteiten en systeemaanpassingen."