Nova College

Over Nova: “Onze school is niet zomaar een roc. Wij zien onze studenten graag gelukkig. Daarom leer je op het Nova College meer dan alleen een beroep. We geven je ook aandacht, zorgen dat je je thuis voelt. Geven je een plek waar het veilig is en waar, net als thuis, duidelijke regels gelden. We willen dat je groeit en je ontwikkelt, zelfvertrouwen krijgt, zelfstandig wordt, jezelf leert kennen. Dat jij je niet alleen de kennis en kunde van hun beroep eigen maakt, maar ook de juiste mentaliteit en houding ontwikkelt en begrijpt wat de samenleving van je verwacht”.

Het Nova College heeft een intrinsiek doel, namelijk studenten gedurende hun schooltraject klaarstomen om mee te kunnen draaien in de samenleving. Dit doel wordt gerealiseerd langs verschillende assen, met als uitgangspunt dat de school de student gelukkig wil zien. Er wordt gezorgd dat studenten zich thuis voelen en dat de regels die gelden, nageleefd worden. Nova College investeert veel in de groei van haar studenten. De combinatie tussen een beroep leren en persoonlijke ontplooiing is bij ons in balans!

Dit maakt dat het Nova College niet zomaar een roc is, maar een roc waar studenten handvatten aangereikt krijgen om in hun leven succesvol te zijn.

Referenties

logo Nova College
Extern
Als Manager IVT verantwoordelijk voor de complete ICT van Nova College
Nova College