SintLucas

SintLucas is een school met een breed aanbod aan creatief-technische opleidingen op vmbo- en mbo-niveau. Van hoedenmaker tot game-artist. Studenten worden er opgeleid voor een toekomst in de creatieve industrie. Daarmee is SintLucas een echte vakschool.

SintLucas is ambitieus en creatief. Een combinatie die veel ideeën en energie oplevert, maar waarin ook een gevaar schuilt dat je zaken niet afmaakt en te veel van je mensen vraagt. Arlande heeft SintLucas op deskundige wijze geholpen de eerste stappen te maken op het gebied van projectmatig creëren. Hierdoor kunnen we beter prioriteren en gedoseerd en geprofessionaliseerd veranderingen inzetten.

Referenties

logo SintLucas
Gerard Ramaekers
Programmamanager Professionaliseren Veranderorganisatie
SintLucas
"Gerard Ramaekers heeft een professionaliseringsmodel ontwikkeld, gebaseerd op vijf pijlers, waarmee het projectmanagementproces integraal ontwikkeld kan worden. Gerard verstaat de kunst van bruggen bouwen tussen verschillende disciplines in de organisatie. Hierdoor is projectmanagement ‘zacht’ geland en konden we de randvoorwaarden voor een veranderorganisatie neerzetten."
Wendy Ritterbusch
Regisseur Veranderorganisatie
logo SintLucas
Extern
Directeur Onderwijs a.i.
SintLucas
logo SintLucas
Extern
Directieconsultant en coach
SintLucas