Analyse en Roadmap

Uitdaging

Digitalisering is een primair onderdeel geworden in een organisatie. Waar voorheen IT en informatievoorziening (IV) ondersteunend waren, is digitalisering in het huidige tijdperk een absoluut speerpunt geworden. Arlande doet een scan van de kansen en impact voor de digitale innovatie, maakt analyses van het IT/IV-landschap, stelt roadmaps op en voert projecten uit. Arlande helpt organisaties bij de besluitvorming en inrichting van IT, IV en digitale innovatie (ID).

Aanpak

Voor de analyse heeft Arlande een methodiek ontwikkeld die complexe vraagstukken op eenvoudige wijze visualiseert. Op basis van de uitgangspunten van het digitalisering, IT- en IV-beleid wordt de gewenste situatie in kaart gebracht en wordt deze op een pragmatische wijze afgezet tegen de huidige situatie. Hierbij wordt de waardering van processen, applicaties, data- en managementinformatie geïnventariseerd, gevisualiseerd en besproken. Ook worden de kansen, impact en vaardigheden t.a.v. de digitale innovatie uitgewerkt. Deze aanpak leidt tot een gezamenlijke waardering van alle aspecten van de digitalisering, IT- en IV, waardoor draagvlak voor de nodige veranderingen ontstaat.

Oplossing

Door de aanpak realiseren we samen een gedragen analyse en roadmap die zorgt dat de organisatie een toekomstgericht IT/IV heeft en die de organisatie ondersteund bij de digitale uitdagingen.

Referenties

Er zijn (nog) geen referenties beschikbaar voor deze opdrachtgever.

Specialisten

Rob Knechten
06-52054999
rknechten@arlande.nl
Onno-Hans Noteboom
06 – 499 388 05
onoteboom@arlande.nl
John Onion
06-22986919
jonion@arlande.nl
Harald Schuren
06-37321375
hschuren@arlande.nl

Artikelen en blogs

Er zijn nog geen blogposts geschreven over deze dienst/sector.