Contact Competenties
Profile picture for user anjo-grakist
Anjo Grakist
Pragmatisch
Mensgericht
Besluitvaardig
Verbindend
Communicatief
Successen liggen binnen handbereik, zorg dat je ze kan vieren.

Het beste uit mensen en organisaties halen, ook wel het potentieel benutten, daar ga ik voor. Ik doe dit door mensen te verbinden, te luisteren naar wat nodig is en te sturen op resultaten die verbonden zijn aan ambities en doelen. Daarnaast is het voor mij belangrijk dat dat in een prettige werkomgeving kan gebeuren. Duidelijkheid, loyaliteit maar zeker ook humor is daarvoor essentieel.

Ik help graag bij het verwezenlijken van de ambities van organisaties. Door holistisch naar veranderingen te kijken met sterke aandacht voor de mens ben ik overtuigt dat alle gewenste resultaten mogelijk worden. Als mens maar ook als verandermanager stuur ik vanuit die visie op alle elementen die nodig zijn om een verandering door te voeren.

Met name opdrachten met hoge urgentie of vanuit crisis liggen mij goed. Ik ben rustig en stressbestendig en breng graag mijn rust in een situatie onder spanning.

In mijn vrije tijd hou ik me graag bezig met fietsen en wandelen, ook het gezin is belangrijk. Als bestuursvoorzitter en bestuurslid kan ik mijn ei kwijt buiten het werkveld.

Projectmanager
Interim manager
Coach
Verbinder
06-46177655

Referenties

logo Gemeente Noordenveld
Anjo Grakist
Afronden van de implementatie van het zaaksysteem test
Gemeente Noordenveld
Anjo heeft een hoge gunfactor. Door te verbinden, een goede relatie te onderhouden en daarnaast inhoudelijk met verstand van zaken oplossingen aan te dragen, waardoor Anjo gezien wordt als professional die snel de handen op elkaar krijgt voor zijn voorstellen.
Cees Langebeeke
Manager Bedrijfsvoering

Geschreven blogposts

Op vrijdag 11 november organiseert Samenwerking Noord een groot agile congres in het provinciehuis van Groningen.
Leestijd:
5 minuten
26 oktober 2016