Contact Competenties
Profile picture for user annemiek-huisman
Annemiek Huisman
Authentiek
Sensitief
Analytisch
Systeemaanpak
Denkend in mogelijkheden
Ik ben een OEN : Open, Eerlijk, Nieuwsgierig

Kenmerkend voor mij is de combinatie van sensitief en analytisch. Ik ben genuanceerd in mijn contact met anderen, maar scherp op de inhoud. Met een open en nieuwsgierige houding kan ik tot de kern komen, zonder mensen te verliezen. Door m'n voelsprieten uit te zetten en echt te luisteren, weet ik vaak wat er speelt binnen een organisatie. Dit levert essentiƫle puzzelstukken op om verder mee aan de slag te gaan.

Ik begin bij wat er al wel is, onderzoek vervolgens wat de wensen en doelen zijn en ga daar dan mee aan de slag. Door eerst uit te zoomen, overzie ik het totaalplaatje en begrijp ik de verbindingen. Dan zorg ik voor een heldere richting en vertaal die naar wat er nodig is in het hier en nu. Door structuur aan te brengen en mensen te activeren. Ik werk altijd samen met de betrokken medewerkers aan een opdracht zodat de oplossing ook duurzaam is.

Naast werk besteed ik veel tijd aan mijn gezin, familie en vrienden. Ook ontdek ik graag nieuwe activiteiten en plekken. Ik ben een zeer fanatieke volleyballer in het gezelligste recreantenteam, waarbij ik mijn gebrek aan techniek probeer te maskeren met mijn enthousiasme.

Organisatie ontwikkelaar
Verandermanager
Strategisch adviseur
06-28272994

Geschreven blogposts

Deze Arlandiaan heeft geen blogpost geschreven.