Contact Competenties
Profile picture for user paul-vercauteren
Paul Vercauteren
Pragmatisch
Communicatief
Mensgericht
Besluitvaardig
Verbindend
Enthousiast
Go to bed with a dream, wake up with a purpose.

Het hebben van een droom is mooi, deze te realiseren is nog mooier. Daar moet je dan wel wat voor willen doen. Door je droom te vertalen naar doelen en hier mee ‘aan de gang te gaan’ kun je je doel in stappen die bij jou passen ook daadwerkelijk behalen.
Dat geldt zowel in de privésfeer als in de zakelijke ogevingen waarin ik werk.

Ik help mensen graag hun dromen te realiseren en kijk als directeur van Arlande graag mee naar de dromen van de Arlandianen. De vraag “Wat kan Arlande doen om jouw droom te realiseren?” leidt dat tot het maken van afspraken.

Zelf ben ik pragmatisch, recht door zee en resultaatgericht. Daarbij weet ik de mensen om me heen mee te nemen in het behalen van gestelde doelen, zodat er een gezamenlijke aanpak komt om de gewenste resultaten te behalen.

Als bestuurder richt ik me op de procesgang en het bouwen van een team. Het creëren van draagvlak en motivatie van ‘mijn’ medewerkers is een belangrijk onderdeel van het behalen van succes. Het geven van eigen verantwoordelijkheid is in mijn ogen essentieel om ambities te bereiken. Samen nadenken en vormgeven van veranderingen en kijken wat de beste route daarin is.

Ik voel me het meest op mijn gemak in hectische omgevingen waarin veel gebeurt. Het is dan ook niet vreemd dat opdrachten binnen Bedrijfsvoering als een rode draad door mijn opdrachten lopen.

In mijn vrije tijd hou ik me graag bezig met golfen, fietsen en het begeleiden van mensen die graag verder willen komen. Meedenken als bestuurder van verenigingen is daar een voorbeeld van.

Interim manager /- directeur
Programmamanager
06-20536195

Referenties

logo ROC Nijmegen
Paul Vercauteren
Interim Directeur Operations
ROC Nijmegen

Geschreven blogposts

Arlande is een management- en adviesbureau dat sinds 1999 haar diensten levert aan organisaties waarin veranderingen gaande zijn. Focus ligt daarbij op de onderwijsmarkt, het openbaar bestuur en zorg (gerelateerde) organisaties.
Leestijd:
7 minuten
4 mei 2021
2019 is een mooi jaar voor Arlande. Niet alleen bestaan we 20 jaar, ook staan we aan de vooravond van een paar mooie veranderingen!
Leestijd:
5 minuten
9 januari 2019
Vrijdag 20 januari vond de eerste “Managementdag” van 2017 voor het Onderwijs plaats bij Onderwijsgroep Tilburg.
Leestijd:
7 minuten
27 januari 2017
Op woensdag 8 juni jl. heeft bij Arlande in Baarn een vervolgsessie plaatsgevonden op de rondetafelconferenties van 2015.
Leestijd:
5 minuten
30 juni 2016