Contact Competenties
Profile picture for user ruud-martin
Ruud Martin
Respectvol
Echt luisteren
Dienend leiderschap
Mensgericht
Omgevingsbewust
Gericht op ambitie
Voortdurend leren, echt luisteren naar elkaar maar vooral inspirerend willen zijn voor anderen. Hierdoor groeit vertrouwen bij de ander en bij jezelf en blijven we in staat om ambities te realiseren.

We krijgen voortdurend te maken met impulsen en situaties die ons uitdagen om te innoveren en scherp te blijven op wat voor nu het belangrijkste is. Door samen deze signalen goed te beluisteren, te begrijpen en om te zetten naar benodigde veranderingen zullen we succesvol onze doelen gaan bereiken.

Ik geniet ervan om deze aanpak binnen Onderwijs, Overheid en Retail organisaties in te zetten om noodzakelijke veranderingen te onderkennen en gezamenlijk te implementeren. Samen op zoek gaan naar de juiste balans tussen wat voor nu belangrijk is en wat ook later kan. En dit op te pakken in een daarvoor ingerichte veranderorganisatie. Hierbij zoek ik ook graag de balans tussen klassieke uitvoering van veranderingen versus de moderne agile benaderingen. Het vinden van deze juiste combinatie maakt veranderingen succesvol binnen organisaties.

Regisseur
Verandermanager
Programmamanager
06-52005519

Referenties

logo Vacansoleil
Ruud Martin
Omschakeling in project van ontwerp en requirements fase naar gewenste resultaatgerichte fase.
Vacansoleil
Met de gedetailleerde, vakkundige en zeer gedisciplineerde wijze waarop Ruud Martin dit project heeft (be)geleid heeft hij indruk gemaakt: projectdeelnemers namen niet slechts hun rol waar dankzij minutieuze opvolging en rapportage, maar voelden zich ook werkelijk betrokken bij en onderdeel van het project. Ruud Martin heeft de belofte van Arlande waar gemaakt.
Bart van der Linden
Algemeen Directeur

Geschreven blogposts

Deze Arlandiaan heeft geen blogpost geschreven.