Contact Competenties
Profile picture for user youssef-boudou
Youssef Boudou
Enthousiast & energievol
Betrokken
Samenwerkingsgericht
Verbinden
Hands on instelling
Kritisch
Zelfstandig
Het is makkelijk om iets moeilijker te maken, maar het is moeilijk om iets makkelijker te maken.

Ambitieus, kritisch en leergierig: met deze basis heb ik gedurende mijn opleidingen Sociologie en Organisatiewetenschap de kans gehad om gericht onderzoek te verrichten naar zowel het gedrag van individuen en/of groepen binnen organisaties, alsmede de mogelijkheid om kennis op te doen over complexe organisatievraagstukken. De mix van de bovenstaande opleidingen zorgt ervoor dat ik een organisatorisch probleem vanuit verschillende invalshoeken kan analyseren en vertalen naar een concreet plan.

Het louter uitvoeren van theoretisch onderzoek naar organisaties geeft mij echter onvoldoende voldoening. De werkervaring die ik reeds heb opgedaan heeft mij namelijk geleerd dat ik vooral veel energie krijg van het proces waarbij ik vanuit mijn vermogen om mensen te verbinden en te motiveren, ervoor kan zorgen dat een intensieve samenwerking tussen een groep mensen succesvol verloopt en leidt tot een topresultaat dat voor alle partijen bevredigend is.

Management adviseur
Specialist bedrijfsvoering
Projectmanager
06-38326062

Referenties

Opspoor
Youssef Boudou
Grip en regie op contract- en leveranciersmanagement
Opspoor
Het werk van Youssef heeft met name opgeleverd dat wij nu een goede uitgangspositie hebben binnen onze sectie inkoop- en contractmanagement om dit verder uit te bouwen en goed op de kaart te zetten binnen onze organisatie.
Marleen Hubelmeijer
Hoofd facilitair bedrijf
logo Commissariaat voor de Media
Youssef Boudou
Projectleider ICT
Commissariaat voor de Media
Youssef is leergierig, proactief, harde werker en flexibel, collegiaal en goed benaderbaar.
Paul Cornelisse
Manager Risk en Control

Geschreven blogposts

Op 1 februari was het dan zover: het begin van onze ontdekkingsreis binnen Arlande. Vol enthousiasme zijn Lara, Ard, Suzanne en ik begonnen aan de derde editie van het Management Development-programma.
Leestijd:
5 minuten
5 november 2020