Jubileum: 20 jaar Arlande!

Jubileum: 20 jaar Arlande!

Paul Vercauteren Leestijd 5 minuten 9 januari 2019

2019 is een mooi jaar voor Arlande. Niet alleen bestaan we 20 jaar, ook staan we aan de vooravond van een paar mooie veranderingen! De afgelopen jaren hebben we ons onderscheiden met de kwaliteit van onze mensen, hebben we prachtige opdrachten mogen doen, hebben we ons kunnen bewijzen in met name de onderwijsmarkt en de gemeentemarkt en hebben we een prachtige groep professionals aangetrokken.

Na een eerste start met vooral senior (ICT) projectmanagers, is Arlande zich meer en meer gaan richten op de verbinding tussen de core business en de ondersteunende diensten. De kwaliteit van onze medewerkers heeft daarbij altijd geleid tot hoge waardering van onze klanten voor de resultaten die we samen hebben weten te bereiken.

ICT speelt (uiteraard) nog steeds een grote rol in onze dienstverlening, maar onze focus is meer naar regievoering, managementadvisering, informatiebeleid en -voorziening en procesmanagement verschoven. De wereld verandert en dus verandert Arlande mee.

Zo zijn we een professioneel Management Development Programma gestart, waardoor we inmiddels 10 jonge collega’s in ons midden hebben. Verder hebben we recentelijk een nieuwe dienstverlening op het gebied van Nimble geïnitieerd, waarbij een antwoord wordt gegeven op vragen als: Hoe worden organisaties wendbaar? En hoe creëer je zo’n organisatie?

Maar er zijn ook zaken die juist wél hetzelfde blijven: Arlande helpt organisaties namelijk nog steeds om hun ambities waar te maken.

Ik wil al onze klanten hartelijk danken voor de mooie opdrachten die we hebben mogen uitvoeren de afgelopen jaren en ik kijk vol vertrouwen uit naar de samenwerkingen in de komende jaren met bestaande klanten, nieuwe klanten en business partners.

Om dit jubileum te vieren organiseert Arlande donderdagmiddag 10 oktober 2019 een onderwijsconferentie voor en door de gehele onderwijsketen.

Tot binnenkort!

Namens alle medewerkers en de directie van Arlande,

Paul Vercauteren

Paul Vercauteren

Paul Vercauteren

Paul is directeur van Arlande. Hij is gespecialiseerd in Bedrijfsvoering met aandacht voor duurzaamheid. Als bestuurder is hij gericht op het verbinden van medewerkers aan de organisatie door ze eigen verantwoordelijkheden te geven en voldoende speelruimte om deze verantwoordelijkheid vorm te geven.

06-20536195 pvercauteren@arlande.nl Bekijk profiel