Kennismaken met Wouter: Organisaties helpen met Agile transformaties

Kennismaken met Wouter: Organisaties helpen met Agile transformaties

Rieks Oosting Leestijd 5 minuten 13 juni 2019

Ruim een jaar geleden is Wouter van Rensen als Agile transformatiecoach bij Arlande in dienst getreden. Inmiddels heeft hij zijn eerste opdrachten bij Vacansoleil succesvol afgerond. Wouter is in 2011 één van de pioniers geweest in het begeleiden van Agile transformatieprocessen. Hij focust zich op het laten excelleren van organisaties door ze wendbaar te maken, waardoor er snel ingespeeld kan worden op de vragen van nu. Vol passie helpt Wouter klanten van Arlande én Arlande zelf om wendbaar te worden en vooral te blijven (practice what you preach).

Wouter heeft de laatste acht jaar met behulp van zijn agile aanpak, in verschillende rollen diverse organisaties meer wendbaar gemaakt. Deze transformaties gaan vaak over de as van leiderschap, processen, technologie en organisatieontwerp. Wouter heeft in de afgelopen jaren ervaren dat wanneer Transformatie-opdrachten gecombineerd worden met passie, The Agile Way of Working en resultaatgerichte besturing, dit de beste garantie is voor duurzame successen. Zijn opdrachtgevers beschrijven hem als een innovatieve en programmatische “doener”, die samen met de gehele organisatie en opdrachtgever het gewenste resultaat behaalt.
Wouter gaat binnenkort starten om een primair onderwijsinstelling te helpen met het meer wendbaar maken van deze instelling zodat ze kunnen inspelen op de vragen die nu relevant zijn binnen de onderwijssector.

Rieks Oosting

Rieks Oosting

Rieks denkt vanuit de markt en is account- en community manager van Arlande. Hij is gespecialiseerd in de onderwijssector van primair- tot aan wetenschappelijk onderwijs. In zijn rol is hij gericht op het verbinden van zinprikkelende vraag en gekwalificeerd aanbod.

06-20735755 roosting@arlande.nl Bekijk profiel