Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
nieuws
Ruim een jaar geleden is Wouter van Rensen als Agile transformatiecoach bij Arlande in dienst getreden. Inmiddels heeft hij zijn eerste opdrachten bij Vacansoleil succesvol afgerond. Wouter is in 2011 één van de pioniers geweest in het begeleiden van Agile transformatieprocessen.

Ruim een jaar geleden is Wouter van Rensen als Agile transformatiecoach bij Arlande in dienst getreden. Inmiddels heeft hij zijn eerste opdrachten bij Vacansoleil succesvol afgerond. Wouter is in 2011 één van de pioniers geweest in het begeleiden van Agile transformatieprocessen. Hij focust zich op het laten excelleren van organisaties door ze wendbaar te maken, waardoor er snel ingespeeld kan worden op de vragen van nu. Vol passie helpt Wouter klanten van Arlande én Arlande zelf om wendbaar te worden en vooral te blijven (practice what you preach).

Wouter heeft de laatste acht jaar met behulp van zijn agile aanpak, in verschillende rollen diverse organisaties meer wendbaar gemaakt. Deze transformaties gaan vaak over de as van leiderschap, processen, technologie en organisatieontwerp. Wouter heeft in de afgelopen jaren ervaren dat wanneer Transformatie-opdrachten gecombineerd worden met passie, The Agile Way of Working en resultaatgerichte besturing, dit de beste garantie is voor duurzame successen. Zijn opdrachtgevers beschrijven hem als een innovatieve en programmatische “doener”, die samen met de gehele organisatie en opdrachtgever het gewenste resultaat behaalt.
Wouter gaat binnenkort starten om een primair onderwijsinstelling te helpen met het meer wendbaar maken van deze instelling zodat ze kunnen inspelen op de vragen die nu relevant zijn binnen de onderwijssector.

achtergrondpatroon
Wil je meer weten over dit onderwerp?
Neem dan contact op met Rieks Oosting:
bekijk profiel
Of bel direct op
06-20735755
meest recente artikelen
Persberichten, actualiteiten en aankondigingen uit de Arlande Pressroom.