Routebeschrijving - route naar Arlande

Routebeschrijving - route naar Arlande

 

Kom je met de auto?

Met navigatie rijden:

Stel je navigatie in op: 'Parkeergarage bisonshoppingcenter', ga naar niveau drie businesscenter in de parkeergarage. Je mag hier vier uur gratis parkeren. Via de loopbrug kom je rechtstreeks in de lobby van het businesscenter. Meld je bij de receptie ‘Vascobelo’.

Zonder navigatie rijden:

Neem afslag 6, volg de borden Maarssen/N230 en voeg in op N230. Neem afslag MaarssenBroek, richting Maarssen-Broek. Houd links aan en volg de borden voor Het Kwadrant/Bisonspoor. Sla linksaf naar de Ruimteweg en na 1,4 kilometer rechtdoor op Safariweg. Na diverse stoplichten, rechtdoor de Safariweg op. Volg deze weg langs diverse stoplichten, een McDonalds en een Shell-station. Volg de weg afbuigend naar rechts tot Parkeergarage Bisonspoor P1. Ga naar niveau 3 businesscenter in de parkeergarage. Je mag hier 4 uur gratis parkeren. Via de loopbrug kom je rechtstreeks in de lobby van het businesscenter. Meld je bij de receptie ‘Vascobelo’.

met de auto naar Arlande

Kom je met de trein?

Stap uit op treinstation Maarssen. Vanuit de ingang van het station steek je rechtover en wandelt onder het gebouw door richting de ingang van het winkelcentrum ‘Bisonspoor’. Bij de Albert Heijn steek je de weg over en neem je in de parkeergarage de lift naar de tweede verdieping ‘niveau drie businesscenter’. Via de loopbrug kom je rechtstreeks in de lobby van het businesscenter. Meld je bij de receptie ‘Vascobelo’.

met de trein naar Arlande