Sectoren

Sectoren

Arlande richt zich op dynamische sectoren in transitie, waar veranderen, verbeteren en vernieuwen aan de orde van de dag zijn. Arlande helpt klanten in deze sectoren om ambities te realiseren, met een verfrissende en mensgerichte aanpak. Zo heeft Arlande binnen het onderwijs en in de overheid inmiddels naam gemaakt en kunnen klanten teren op de kennis en ervaring die is opgebouwd. Naast deze sectoren kom je Arlande ook steeds meer tegen in andere sectoren, bijvoorbeeld in de zorg.

Arlande in het Onderwijs

De onderwijswereld is volop in beweging. Zowel vanuit de politiek, het bedrijfsleven, als vanuit de studenten zelf worden in toenemende mate eisen gesteld aan de kwaliteit van het onderwijs en met daaraan gekoppeld het verstrekken van de benodigde informatie op het gewenste moment. Arlande ondersteunt bij jouw vraagstukken.

Arlande in de Overheid

Arlande helpt overheidsinstellingen op het gebied van bedrijfsvoering, communicatie en IT, om de burger nog beter van dienst te kunnen zijn. Veranderen doe je met Arlande. Dit doen wij door zowel een mentale als digitale transformatie te realiseren, door het maken van kleine en praktische stappen. Daarnaast bieden wij strategisch advies en denken wij mee in beleid.

Sectoren in transitie

Arlande richt zich op sectoren die aan verandering onderhevig zijn en waar organisatorische en digitale transformaties plaatsvinden. Vaak is een verandering van wet- en regelgeving, een crisis of een fundamentele verandering van de businessmodellen de aanleiding voor deze transformaties.