Voor zzp'ers

Voor zzp'ers

Sinds de oprichting van Arlande werken we, naast ongeveer 50 vaste collega’s, samen met externe associates. Dit zijn zelfstandigen die we persoonlijk kennen en aan ons gebonden zijn, en die we graag inzetten bij klanten en netwerkbijeenkomsten. We maken gebruik van een flexibele schil omdat in onze overtuiging de klant de beste kandidaat aangeboden moet krijgen om de opdracht succesvol uit te voeren. De ene keer is dat met een Arlande medewerker, de andere keer met een externe associate. Soms vraagt de opdracht speciale expertise die we zelf niet in huis hebben. Ook voor deze vragen kunnen we ons netwerk van externe associates raadplegen en vaak onze klanten bedienen. Met elkaar zorgen we ervoor dat we toegevoegde waarde realiseren bij onze klanten!

Wat verwachten we van jou

Om onze opdrachtgevers van dienst te zijn beschik jij over gedegen vakkennis en senioriteit binnen jouw expertise gebied. Jouw kennis en ervaring deel je daarnaast graag met de andere interne- en externe associates. We gaan ervan uit dat je minimaal hbo+ werk- en denkniveau hebt.

Je herkent je in onze kernwaarden respect, vernieuwend, competent, transparant en toegewijd.

Wat krijgt je ervoor terug

  • Je draagt bij aan een mooiere en betere omgeving. Bij je opdrachtgever en voor diens klanten, voor de student in het onderwijs en voor de burger bij opdrachten in de overheid.
  • Vier keer per jaar “van/voor” bijeenkomsten met onze interne- en externe associates waar met elkaar in gesprek gegaan wordt over onderwerpen ingebracht door externe associates.
  • Bijeenkomsten van specifieke branchegroepen bestaande uit externe- en interne associates van Arlande.
  • Actieve inzet van Delivery Management. Wij hechten namelijk belang aan het leveren van goede kwaliteit. Door middel van Delivery Management nemen we jou en de opdrachtgever serieus in de kwaliteit die wordt geleverd en hebben jij en de opdrachtgever de beschikking over de brede expertise binnen Arlande.
  • Optimale ondersteuning vanuit onze backoffice.

Bedrijfsinformatie

Wij zijn Arlande, een management- en adviesbureau dat organisaties al ruim 20 jaar helpt hun ambities waar te maken. Dit doen wij door het ad interim invullen van managementfuncties, het managen van veranderingen of door het aansturen van projecten en programma’s.

We weten één ding zeker in deze wereld: organisaties zullen continu onderhevig zijn aan veranderingen. Hen begeleiden bij het meebewegen op deze flow, daar gaat ons hart sneller van kloppen. Van een visie op digitale transformatie, tot implementaties en het managen van grote hoeveelheden projecten: innovatieve oplossingen en diensten zijn onze ‘core business’.

Dit werk doen wij niet alleen. Alles begint en eindigt met mensen. Kennis en vaardigheden worden bij Arlande gezien als rand voorwaardelijk, maar wij zien de kracht in de manier waarop je iets doet. En dat is nou precies wat we bij Arlande belangrijk vinden. De mensen van Arlande zorgen dan ook dat zij mét de organisatie het doel bereiken, want duurzame resultaten behaal je samen.

Contactinformatie

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Rieks Oosting via telefoonnummer 06 205 361 95.

Tijdens een uitgebreid kennismakingsgesprek verkennen we samen of opname in ons externe netwerk van waarde belooft te worden.