Werken bij

Werken bij

Arlande is een platte en informele organisatie, waarin veel ruimte is voor de ideeën van iedereen. De besturingsfilosofie kenmerkt zich door het bij de medewerkers beleggen van verantwoordelijkheden en het geven van de daarvoor benodigde speelruimte. Binnen Arlande vinden wij het belangrijk dat iedereen zijn eigen stijl heeft, talenten benut en zich tegelijkertijd verbonden voelt met onze cultuur en (kern)waarden. Wij werken graag in multidisciplinaire teams om zo te leren van elkaar. De ervaringen en achtergronden van Arlandianen zijn even divers als de schaal aan leeftijden. Wij werken effectief samen met jong en oud.

Collega’s besteden het grootste deel van hun tijd bij de klant. Daarom besteden we (fysiek en digitaal) veel aandacht aan het elkaar blijven zien. Regelmatig organiseren we inhoudelijke bijeenkomsten, borrels en natuurlijk het jaarlijkse kerstdiner. Ook betrekken we medewerkers door initiatieven te belonen. Denk je dus graag mee over de strategische koers van Arlande? Of wil je bijdragen aan de marketing? Is de rol van recruiter op jouw lijf geschreven? Of wil je liever bijdragen aan inhoudelijke productontwikkeling? Dat kan. Daarnaast is er ruimte om een pro bono klus op te pakken, want betekenisvol zijn voor de maatschappij vinden wij belangrijk. Alles is mogelijk, zolang je maar voldoende tijd overhoudt voor jezelf (en het thuisfront), want dat vinden we ook belangrijk.

Kortom, bij Arlande doe je niet alleen mooie opdrachten bij de klant. Ook intern staan we niet stil en is er veel te leren en te doen.

Een kijkje in de keuken

Waarom Arlande

Ambitie

Arlande helpt je graag bij het realiseren van je persoonlijke ambities, klein en groot. Zo dragen wij bij aan een wereld waarin de mensen gemotiveerd worden hun eigen ambities en die van hun omgeving te realiseren.

Samen

Samen dingen doen, inclusief en met elkaar. Samen kijken we naar je eigen toekomst en de toekomst van Arlande. Jouw mening en ideeën dragen bij aan onze strategie. Iedereen denkt  mee en draagt bij aan het realiseren van deze toekomst.

Flexibel

Meedoen in de samenleving vraagt om flexibiliteit. Dit geldt ook voor onze mensen en dus voor Arlande. Door flexibiliteit en ondernemerschap zorgen we voor verbeteringen en ontplooien nieuwe initiatieven.

Toewijding

Arlande werkt vanuit passie. Passie voor ons vak en passie om jezelf en onze klanten continu te verbeteren. Vanuit deze passie en met toewijding werken wij aan onze resultaten waarbij  ook ruimte gemaakt wordt voor het helpen van goede doelen.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben je gedreven om de ambitie en strategie van jouw klant te realiseren door informatiemanagement naar een hoger niveau te tillen en door benodigde ontwikkelingen in de informatievoorziening inzichtelijk te maken? Heb je affiniteit met onderwijs?
Loop jij warm voor het veranderen van organisaties? Wil jij met je werk midden in de maatschappij staan, écht impact maken en werken bij een dynamische, kansrijke organisatie waar ontwikkeling in het DNA zit? Dan zit jij als Organisatie Ontwikkelcoach bij Arlande op de juiste plek.
Zit een Agile mindset in je DNA? Ben je een echte aanjager van wendbaar zijn en werken? En krijg jij er energie van om organisaties hierin te coachen om zo meer waarde te leveren voor de klant? Dan zit je als Agile Coach bij Arlande op de juiste plek. Al jouw kennis en ervaring over de Agile manier van werken zet je in om organisaties, medewerkers en teams te coachen bij het vergroten van hun wendbaarheid.
Loop jij er warm voor om organisaties te helpen wendbaarder te worden? Wil je met je werk écht impact maken als consultant? En zit de agile mindset in je DNA? Dan zit jij als Business transformatie lead bij Arlande op de juiste plek. Al jouw ervaring met (agile) transformaties zet je in om jouw klanten wendbaarder te maken, zodat zij antwoorden hebben op de vragen van morgen. Je bent niet alleen adviseur, maar speelt ook een rol bij de implementatie, in co-creatie. Zo creëer jij samen met onze klanten wendbare organisaties.
De kandidaat is een ervaren projectmanager die in staat is om zelfstandig, op een professionele manier een project te initiëren en leiden. Je hebt kennis en ervaring opgedaan in meerdere projecten of programma’s en bent op strategisch, tactisch een inspirerende gesprekspartner. Daarnaast zet de projectmanager zich binnen Arlande in om de dienstverlening verder te ontwikkelen en uit te dragen.
Praktijkervaring opdoen door verschillende opdrachten bij een van onze klanten. Focus op persoonlijke ontwikkeling door middel van opleidingen en trainingen op het gebied van Lean, Agile, Scrum, SAFe, Prince II, commercie, diverse managementstijlen en adviesvaardigheden. Coaching door ervaren managers en het sparren met andere deelnemers van het MD-programma.

Arlandianen vertellen

Arlande is voor mij een organisatie met uiteenlopende karakters, waar de collega’s toch samen één groep vormen. Een groep waar ik mij thuis voel. Dat werkt als een prettige basis, waaruit ik met vertrouwen nieuwe opdrachten start en onbekend terrein bewandel. Samen met Arlande kan ik voortdurend buiten mijn comfortzone stappen, voor een snel stijgende leerlijn.

Bij Arlande werken de meeste collega’s voor en bij klanten. Ik vind het prettig om geregeld een dag op kantoor te zijn. Met de digitale mogelijkheden van nu kan je werken waar je wilt. Het persoonlijke contact maakt het verschil. Door regelmatig bij Arlande te werken en spontaan collega’s te zien, blijf ik mij verbonden voelen met het bedrijf. Verbinding ontstaat ook zeker door de maandelijkse bijeenkomsten en het gezamenlijk werken aan de Arlande producten en diensten met inzet van het Arlande Ontwikkel Proces.

Sanne Huizer

Sollicitatieprocedure

Solliciteren

Interesse? Stuur een motivatie je CV!
solliciteren@arlande.nl

Kletsen

Na een tweetal gesprekken weten we of we samen het avontuur aangaan.

Kli(k/n)ken

Successen mag je vieren, klink een glas op jouw succesvolle toekomst bij Arlande!

Miauw

Jouw kat vertellen dat hij iets zelfstandiger moet worden, omdat je niet meer de hele dag met hem kan knuffelen.