Contact Competenties
Profile picture for user bernard-steenaart
Bernard Steenaart
Resultaat- en oplossingsgericht
Ondernemend
Energie
Communicatief
Commercieel
Sensitiviteit
Ik ga voor een 9, of een 2!

Het werken op de ‘snijvlakken’ van publiek-privaat, commercie en inhoud, efficiency-effectiviteit en ratio-emotie hebben mij altijd geboeid. Deze verschillende twee werelden heb ik altijd kunnen combineren; commercieel/zakelijk gericht op resultaat, en met een gevoel voor politiek maatschappelijke verhoudingen. Heb veel energie en houd van (samen)werken onder druk. Het ondernemen zit in de genen en uit zich vooral in het zien van kansen, voornamelijk gericht op prestatieverbetering op de werkvloer. In mijn leven, en dus ook in het werk, hanteer ik, als houvast, typische ‘keukentegelwijsheden’ als ‘ik ga voor het succes, niet voor mijn gelijk’, ‘ik houd er rekening mee dat een ander ook de waarheid spreekt’, ‘ik kan wel denken dat ik het goed doe, maar een ander beoordeelt mij’ en ‘als het al tijden niet lukt, probeer eens wat anders’. En bovenal werk ik graag met plezier!

Interim manager
Consultant
Bestuurder
06-54768233

Geschreven blogposts

Lees waarom gemeenten moeten zich anders gaan organiseren om te kunnen blijven voldoen aan de veranderlijke omgeving en het succesvol aangaan van maatschappelijke opgaven.
Leestijd:
4 minuten
14 maart 2022
De verwachting is dat tienduizenden zzp’ers gebruik maken van de TOZO.
Leestijd:
5 minuten
31 maart 2020
Vanaf 2021 verandert er juridisch gezien een hoop op het gebied van de leefomgeving: Met de invoering van de Omgevingswet moeten gemeenten
Leestijd:
5 minuten
14 maart 2019
De vooruitgang op het gebied van technologie biedt de wereld niet alleen veel kansen, maar ook veel uitdagingen.
Leestijd:
5 minuten
8 januari 2019
Gemeentes zijn zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van de medische gegevens van haar burgers.
Leestijd:
5 minuten
15 januari 2015