Contact Competenties
Profile picture for user florian-harderwijk
Florian Harderwijk
Verbinder
Analytisch
Besluitvaardig
Betrouwbaar
Communicatief
Zelf startend
Geef vertrouwen en je krijgt het.

Mensgericht typeert mij. In mijn werk stuur ik op basis van het principe ‘afspraak is afspraak’, waarbij ik vertrouwen heb en verantwoordelijkheid neerleg bij de specialist. Om de resultaten te boeken ben ik een toegankelijke gespreks- en sparringpartner voor hoger management, leveranciers, gebruikers- en beheerorganisaties.

Specifieke eigenschappen die van mij een effectieve veranderaar maken zijn het planmatig uitvoeren van (optimalisatie)projecten, zelf startend, analytisch, oog voor detail en het motiveren van opdrachtgevers en collega’s door persoonlijke aandacht.

Specialist bedrijfsvoering
Consultant Informatiemanagement
Programma- & Projectmanager
06-42214096

Referenties

logo Commissariaat voor de Media
Florian Harderwijk
Interim Manager IT
Commissariaat voor de Media
Florian Harderwijk heeft in de periode 1 september 2018 tot 31 december 2019 bij het Commissariaat de interim manager IT ingevuld. Florian was in deze functie o.a. verantwoordelijk voor de implementatie van een nieuw zaaksysteem bij het Commissariaat. Het zaaksysteem ondersteunt de primaire processen en is daarmee van groot belang voor het functioneren van de organisatie. Daarnaast is Florian betrokken geweest bij het herpositioneren van de IT-functie in de organisatie.
Paul Cornelisse
Manager Risk en Control
logo hogeschool Leiden
Florian Harderwijk
Advies organisatie
Hogeschool Leiden
No-nonsense houding; doelgericht; open; onafhankelijke/ zelfstandige uitstraling en dat is prettig voor een externe (niet te gericht op voorzetting van de business).
Chris Blees
Opdrachtgever Concern Controller CvB
logo hogeschool Leiden
Florian Harderwijk
Realiseren BI-Omgeving
Hogeschool Leiden

Geschreven blogposts

Deze Arlandiaan heeft geen blogpost geschreven.