Contact Competenties
Profile picture for user ivo-duifhuizen
Ivo Duifhuizen
Doorzettingsvermogen
Verbinder
Proactief
Motivator
Samenwerkingsgericht
Besluitvaardig
I love it when a plan comes together

Wie ben ik?
Ik ben een sportief, gezellig en creatief persoon dat het liefste bezig en actief is. Ik ben een Bourgondiër en houd erg van koken. Om die hobby vol te houden sport ik ook zeer regelmatig om goed in shape te blijven. Motorrijden en vooral het klussen aan oude motoren is een grote passie. Van iets ouds iets nieuws en hedendaags maken. Naast motoren houd ik van metaal en hout bewerking waarmee ik meubels maak.

Op professioneel vlak ben ik enthousiast en kom vlot en optimistisch over. Overtuigingskracht en doorzettingsvermogen zijn speerpunten in mijn werk.. Ik weet verbinding te leggen en mensen met verschillende achtergronden, disciplines en niveaus samen te brengen om het beste resultaat te behalen. Ik ben niet bang om het voortouw te nemen en onbekende paden te bewandelen. Nieuwe oplossingen, innovatief en ‘out of the box’ denken zijn typerend voor mij. Ik ben altijd
opzoek naar verbetering in processen en werkwijzen.

Verbinden, doorzetten en aanpakken zijn drie karakteristieken die mijn werkstijl omschrijven. Ik houd er van om patronen te doorbreken en telkens opzoek te gaan naar verbeteringen. Met opgedane ervaring stap ik met een frisse blik in een organisatie om samen met een team vraagstukken op te pakken. Als bruggenbouwer breng ik afdelingen en professionals met elkaar in verbinding om tot een gezamenlijk resultaat te komen. Met een kritische en realistische kijk op de situatie.

06-14874702

Referenties

Gemeente Amsterdam
Ivo Duifhuizen
Implementatie Informatiegestuurd werken
Gemeente Amsterdam
Analytisch, overziet zaken. Procesgericht.
Eric van Aart
Adjunct Directeur Openbare Orde en Veiligheid

Geschreven blogposts

Deze Arlandiaan heeft geen blogpost geschreven.