Contact Competenties
Profile picture for user julia-dijksterhuis
Julia Dijksterhuis
Betrokken
Doortastend
Strategisch
Empatisch
Energiek
Verbindend
Remember why you started.

Uitzoomen en teruggaan naar de kern van waarom je iets bent begonnen. Voor mij is het een belangrijke manier om mijn doelen te behalen, de juiste koers te blijven varen en me niet te laten remmen door de obstakels die ik onderweg geheid tegenkom.

Tijdens mijn werk houd ik ervan om voortdurend op zoek te gaan naar verbetering: het meeste energie krijg ik als ik ervoor zorg dat een afdeling, organisatie of persoon een stap verder komt. Wat kunnen wij samen bereiken waardoor we als geheel succesvoller zijn? Mede hierdoor is mijn go-to mentaliteit er een van flexibiliteit en verbinding en kom ik makkelijk tot de kern van een uitdaging. Ik benader werk op een positieve manier, ben proactief en benadruk het belang van een werksfeer waarin men elkaar versterkt. Klanten en collega’s kunnen van mij daarmee vernieuwende-, grondige- en efficiënte oplossingen verwachten.

Privé vaar ik ook een gerichte koers, maar dan in de letterlijke zin: op het water, waar ik vaak te vinden ben. Daarnaast lees ik veel en ontdek ik graag nieuwe plekken in binnen- en buitenland.

Procesmanager / PMO
06-18526591

Referenties

Er zijn (nog) geen referenties beschikbaar voor deze Arlandiaan.

Geschreven blogposts

Deze Arlandiaan heeft geen blogpost geschreven.