Contact Competenties
Profile picture for user kira-haggenburg
Kira Haggenburg
Oplossend denkvermogen
Strategisch
Organisatie dynamiek
Creatief
Doorzettingsvermogen
Teamvorming
Activeren
If you wait for the perfect conditions you will never get anything done.

Vanuit mijn achtergrond, maar zeker ook vanuit mijn persoonlijkheid ben ik breed georiënteerd, generalistisch, zelfstandig en heb een proactieve werkhouding. Graag werk ik mensgericht omdat ik enthousiast word van het bijdragen aan de ontwikkeling en het functioneren van mensen en organisaties. Mijn energieke karakter, mijn wilskracht en mijn oplossend denkvermogen helpt hierbij.

Wanneer ik een organisatie help, dompel ik mij volledig onder. Op die manier krijg ik gevoel bij de organisatie dynamiek en krijg ik inzicht in op welke gebieden zich onbenut potentieel bevindt. Mijn motivatie wordt aangewakkerd door het gezamenlijk werken aan het verbeteren en veranderen van een organisatie zodat het adaptief vermogen verhoogd wordt. Zo help ik de organisatie te activeren en hun toekomstbestendigheid te vergroten. 

Mijn kracht zit op het gebied van strategie en alignment, maar zeker ook op de operationalisering hiervan. Om echt iets te bereiken is vooral de verbinding binnen de gehele organisatie van belang. Van nature denk ik in kansen en mogelijkheden en niet in beperkingen, dit zorgt ervoor dat ik gezamenlijk met anderen in staat ben om duurzame waarde te creëren.

Verandermanager
Strategisch adviseur
Organisatie ontwikkelaar
06-48265783

Referenties

crow
Kira Haggenburg
Verkrijgen van meer strategische focus
CROW
Dankzij Kira beschikt CROW nu over processen en middelen om gezamenlijk de projectenportfolio te besturen en focus te kunnen aanbrengen op zeven hoofdthema’s. Het was erg prettig werken met Kira, en door haar manier van werken wist ze de teams goed mee te krijgen.
Veronique Christiaans Joosten
Operationeel manager

Geschreven blogposts

Deze Arlandiaan heeft geen blogpost geschreven.