Contact Competenties
Profile picture for user thom-aussems
Thom Aussems
Analytisch
Resultaat- en oplossingsgericht
Kritisch
Daadkracht
Zelfstandig
Zonder groei en vooruitgang hebben woorden als prestatie en succes geen enkele betekenis.

Mede door mijn sportachtergrond ben ik altijd gericht op een te behalen resultaat. Een duurzaam resultaat behaal je echter niet alleen, maar door in teamverband een gezamenlijk doel te stellen, deze te erkennen en met gestructureerde bevlogenheid naar dit doel toe te werken. Een team waarbij ieder in zijn kracht wordt gesteld en vanuit vertrouwen met elkaar werkt. Het werken of het formeren van een team als deze is waar ik energie van krijg.

Het liefst analyseer ik complexe problemen grondig en vertaal ik deze naar een projectstructuur met behapbare doelstellingen die bij de bedrijfsstrategieën aansluiten. Mijn kracht ligt niet enkel in het opstellen van een probleemanalyse, maar ook in het uitvoeringsgedeelte en het opleveren van een gesteld resultaat.

Verder ben ik erg leergierig, gedreven en mensgericht in mijn werk. Ik ga graag het gesprek en de verbinding aan met alle lagen binnen de organisatie om zo ook echt een goed beeld te krijgen van de match tussen strategie en praktijk. 

In mijn vrije tijd voetbal ik zowel op het veld als in de zaal, sta ik geregeld op de padelbaan, reis ik graag en ben ik bezig met de Ajax Coaching Academy.

Projectleider
Projectmanager
Project- portfolio management
0615956881

Geschreven blogposts

Lees waarom gemeenten moeten zich anders gaan organiseren om te kunnen blijven voldoen aan de veranderlijke omgeving en het succesvol aangaan van maatschappelijke opgaven.
Leestijd:
4 minuten
14 maart 2022