Contact Competenties
Profile picture for user william-wubben
William Wubben
Ondernemend
Motiverend
Mensgericht
Besluitvaardig
Verbindend
Doortastend
Help me and let me help you.

Door mijn ondernemende instelling en gezonde dosis flair probeer ik de mensen om mij heen te inspireren. Door heldere doelen te stellen en nieuwsgierig te blijven naar de dingen die om mij heen gebeuren, weet ik goed de koers uit zetten en bij te sturen wanneer nodig.

Van nature neem ik graag de leiding, zonder de behoefte op de voorgrond te treden. Ik geloof in de toegevoegde waarde van luisteren, om zo vanuit verschillende perspectieven complexe situaties te analyseren. Hierbij heb ik veel aandacht voor het proces, om zo gezamenlijk tot een mooi resultaat te komen. Ik geniet van het gezamenlijk creëren van een mooi concept, neem zelf graag deel aan creatieve sessies, maar ben uiteindelijk vooral bezig met de begeleiding en waarborging van een praktisch resultaat. Dankzij mijn open instelling en ervaring in andere culturen, pas ik mij binnen ieder team goed aan en voel ik naadloos aan wat de behoeften van de mensen om mij heen zijn.

Ik kom het best tot mijn recht in hectische en complexe omgevingen waarin veel gebeurt. Hier haal ik energie uit en weet ik snel structuur aan te brengen.

In mijn vrije tijd hou ik me graag bezig met sportieve activiteiten, heb ik een kleding bedrijfje in Ghana en volg ik een part-time Master in Mangement.

Project- portfolio management
Scrum Master
06-39014332

Referenties

Er zijn (nog) geen referenties beschikbaar voor deze Arlandiaan.

Geschreven blogposts

Deze Arlandiaan heeft geen blogpost geschreven.