Informatievoorziening

Informatievoorziening (IV) met informatietechnologie (IT) en digitale innovatie (ID) worden gezien als de bloedsomloop van een openbaar bestuur organisatie. Het gaat om het verzamelen, beheren en verspreiden van kennis en informatie. Alle organisatiedelen krijgen hun bouwstoffen aangeleverd via de informatiestroom die door de organisatie loopt, en die ervoor zorgt dat de uitvoeringstaken optimaal en efficiënt worden uitgevoerd. Ook leveren zij continu informatie op om besluiten te kunnen nemen, om de prestaties te verbeteren en het beleid aan te passen.

Referenties

logo de connectie
Harald Schuren
Nul-meting ICT organisatie
De Connectie
"Ik heb de samenwerking als zeer plezierig ervaren en de deskundigheid en professionaliteit van de Arlande consultants heeft ons zeker verder geholpen in het inzicht van wat ons de komende tijd te doen staat. Ondanks dat het een en ander onder tijdsdruk plaats moest vinden, heeft Arlande een prima resultaat en rapport opgeleverd."
Cor de Jong
Programmamanager ICT
logo Commissariaat voor de Media
Florian Harderwijk
Interim Manager IT
Commissariaat voor de Media
"Florian Harderwijk heeft in de periode 1 september 2018 tot 31 december 2019 bij het Commissariaat de interim manager IT ingevuld. Florian was in deze functie o.a. verantwoordelijk voor de implementatie van een nieuw zaaksysteem bij het Commissariaat. Het zaaksysteem ondersteunt de primaire processen en is daarmee van groot belang voor het functioneren van de organisatie. Daarnaast is Florian betrokken geweest bij het herpositioneren van de IT-functie in de organisatie."
Paul Cornelisse
Manager Risk en Control
logo west-betuwe
Berry Sonneveldt
Standaardisatie binnen de mappenstructuur
Bedrijfsvoeringsorganisatie West-Betuwe

Specialisten

Pieta Rozema
06-53 420 488
prozema@arlande.nl

Artikelen en blogs

Er zijn nog geen blogposts geschreven over deze dienst/sector.