Contact Competenties
Profile picture for user jochem-smits
Jochem Smits
Analystisch
Betrokken
Empathisch
Nieuwsgierig
Resultaatgericht
Verbindend
Van A naar de Bedoeling met een helikopterview

Uitzoomen en kijken naar het grotere plaatje door goed te luisteren. Iedereen ziet de wereld vanuit zijn eigen perspectief, deze perspectieven boven tafel krijgen en verbinden inspireert mij. Mijn enthousiasme en open houding werken vaak aanstekelijk, wat zorgt voor een fijne, resultaatgerichte werksfeer.

Ik geloof in de vaak onderbelichte zachte kant en aandacht voor procesmanagement bij het duurzaam verbeteren van organisaties. In mijn ogen kun je zonder relatie geen prestatie leveren. Ik zie en benut commerciële kansen en ben goed in het aangaan en onderhouden van relaties. Het geeft mij energie om op een speelse en humoristische manier samen met collega’s en klanten te ontdekken wat de vraag achter de vraag is.

Ik krijg energie van verandervraagstukken, door samen te kijken hoe we de volgende stap kunnen zetten met aandacht voor onderlinge samenwerking. Vanuit de gezamenlijke visie kijken wat mensen nodig hebben en tijd te nemen voor wederzijdse reflectie. Zo krijg ik behoeften inzichtelijk en houd ik tijdens het gehele proces oog voor de menselijke maat door de dialoog aan te gaan. De vertaling van gezamenlijke doelen naar praktisch uitvoerbare concrete plannen is in mijn ogen cruciaal. Dit zorgt voor een breed gedragen eindresultaat.

Hoe kan ik u helpen om van A naar de Bedoeling te bewegen?

Procesmanager
Projectmanager
Verandermanager
0643840549

Referenties

logo NHL Stenden
Jochem Smits
Projectmanager implementatie Blackboard Ultra
NHL Stenden
Jochem zorgt voor overzicht, neemt initiatief en trekt taken naar zich toe waarmee hij direct het projectteam ontlast.
Leidinggevende

Geschreven blogposts

Lees waarom gemeenten moeten zich anders gaan organiseren om te kunnen blijven voldoen aan de veranderlijke omgeving en het succesvol aangaan van maatschappelijke opgaven.
Leestijd:
4 minuten
14 maart 2022