Contact Competenties
Profile picture for user marc-janssen
Marc Janssen
Zelfstartend
Klantgericht
Focus op samenwerking
Resultaatgericht
Adviesvaardig
Dromen, durven, doen!

Ik zoek vanuit de ondersteunende processen aansluiting bij de strategie van een organisatie en laat medewerkers ervaren welke bijdrage zij leveren aan het bereiken van die strategie. Hierbij ben ik altijd op zoek naar verbeteringen in processen en procedures vanuit het Lean gedachtegoed. Een bruggenbouwer tussen de business enerzijds en Administratie, ICT, Financien, HRM en Facilitymanagement anderzijds. Verantwoordelijkheid nemen hoort daarbij. Doelen stellen, plannen maken, bespreken en dan gaan uitvoeren. Zonder poespas. Bijsturen als dat nodig is en successen vieren waar mogelijk. Vaak is het lastig maar we gaan het wel doen! Betrokken en met een lerende oriëntatie, hard op de inhoud en fair op de relatie. Ik zorg voor energie bij mensen. Mijn stijl van leidinggeven wordt situationeel bepaald: coachend waar mogelijk, directief waar noodzakelijk.

Ontspanning vind ik in reizen, de duiksport en sinds kort het wielrennen.

Manager
06-55197212

Referenties

logo TU Delft
Marc Janssen
Technische Universiteit Delft
TU Delft
Arlande levert projectmanagement van uitstekende kwaliteit. Onze ervaring met Arlande is dat de geleverde projectmanager in zeer korte tijd thuis was in de complexe wereld van de TUDelft en al haar onderdelen, waardoor hij snel, effectief en buitengewoon professioneel zijn werkzaamheden kon starten, uitvoeren en afronden. Vakkennis, inhoudelijke expertise en ook persoonlijkheid hebben succesvolle projecten, goede resultaten en ook -zeer belangrijk!- uitmuntende goodwill opgeleverd.
Carlo Cozzi
Manager Projectmanagement Services

Geschreven blogposts

Terwijl het land in de greep werd gehouden door de coronacrisis, moest per 30 maart jl.
Leestijd:
5 minuten
7 september 2020
Om maar met de deur in huis te vallen: in het jaar 2030 is de kwaliteit van de dienstverlening van gemeenten aan bewoners en ondernemers sp
Leestijd:
5 minuten
5 mei 2020
Het zijn gekke tijden. Als we al dachten na de carnavalsperiode tijd te hebben om achterstanden weg te werken; vergeet het maar.
Leestijd:
5 minuten
26 maart 2020
Afgelopen week heb ik het genoegen gehad om samen met mijn collega’s een health check op de procesinrichting van een klant in het onderwijs uit te
Leestijd:
5 minuten
5 juni 2018