Contact Competenties
Profile picture for user sanne-huizer
Sanne Huizer
Organisatiebewust
Luisteren
Natuurlijk leiderschap
Structurerend vermogen
Verbinden
Motiveren
Het beste uit anderen en mijzelf halen!

Vrienden en collega's omschrijven mij vaak als rots in de branding. Vanuit oprechtheid en mensgerichte aanpak zorg ik voor verbinding in mijn omgeving. Door mijn organisatiesensitiviteit en uitstraling ben ik een sparring-en gesprekspartner voor alle niveaus. Ik werk het liefst vanuit de relatie. Belangrijk vind ik continue groei en verbeteren. Mijn drijfveer: het beste uit anderen én mijzelf halen. Ik stap bewust uit mijn comfortzone om mijzelf (en anderen) voldoende uit te dagen en te ontwikkelen. Dit uit zich in vragen stellen, luisteren, spiegelen en aanmoedigen.

Verbinder
Transitiemanager
Projectmanager
06-24480144

Referenties

logo hogeschool Leiden
Sanne Huizer
PMO programma Bronsystemen
Hogeschool Leiden
In de rol van PMO zorgt ze dat collega’s zich op een prettige manier “gedwongen” voelen hun toezeggingen na te komen. Een Sanne in de deuropening die goedemorgen komt zeggen doet collega’s realiseren dat er nog wat openstaat.

Sanne is er!!! … en dat op zo’n prettige, proactieve en lichte manier dat het je pas echt opvalt als ze er een dag niet is.
Robert Elbers
Programmamanager
logo brocacef
Sanne Huizer
Projectmatig werken/professionaliseren van projectmanagement
Brocacef
Fijne collega om mee samen te werken, prettig in gesprek, zorgvuldig. De wil om iets te doen en om het goed te willen doen is erg groot.
Jan Willem Ruysenaars
Manager ICT

Geschreven blogposts

In de tweede helft van 2021 heeft Arlande een gemeenschappelijk belastingkantoor geholpen om hun organisatie toekomstbestendiger te maken.
Leestijd:
4 minuten
7 maart 2022
Kennis delen en werelden samenbrengen: daar draait het om bij Impact Matters. Een mooie missie waar Arlande zich graag aan verbindt.
Leestijd:
5 minuten
19 juni 2020
Hogeschool Utrecht Hogeschool Utrecht (HU), ontstaan vanuit een fusie in 1988, is een hogeschool in zowel Utrecht als Amersfoort, waar in
Leestijd:
5 minuten
12 februari 2020