Contact Competenties
Profile picture for user wouter-van-rensen
Wouter van Rensen
Inrichten wendbare organisaties
Agile werken
(Agile) Project/Programma Management
Business Proces Management
Verander Management
Operationeel Excellence
Mijn opdrachtgevers beschrijven mij als een innovatieve en pragmatische “doener” die samen met de gehele organisatie en de opdrachtgever het gewenste resultaat behaald.

Ik ben Wouter van Rensen, getrouwd met Ruth en heb 3 kinderen (allemaal meisjes). Al bijna 20 jaar help ik organisaties met het oplossen van hun business transformatievraagstukken en/ of het implementeren van Agile manier van werken.

De laatste jaren heb ik focus op het laten excelleren van organisaties door ze wendbaar te maken (Een wendbare organisatie is een organisatie die zo flexibel is dat er snel ingespeeld kan worden op de vragen van nu).

Deze transformaties gaan vaak over de assen van Mens & Motivatie, Cultuur & Leiderschap, Visie & Strategie, Organisatieontwerp & Besturing, Proces en Technologie.

SENIOR BUSINESS TRANSFORMATIE LEAD
06-53911029

Geschreven blogposts

Voordat je als organisatie aan de slag gaat met het implementeren van de Agile manier van werken, dien je je af te vragen of deze manier van werken ook daadwerkelijk van toegevoegde waarde is voor jouw organisatie, en of het leidt tot duurzame resultaten. De Agile manier van werken is immers een hulpmiddel en geen doel op zich. Met de kennis en expertise die Arlande in de laatste jaren heeft opgebouwd, kunnen wij organisaties gericht helpen bij dit vraagstuk en deze verandering.
Leestijd:
5 minuten
26 oktober 2021
Organisaties hebben zich in de maanden na het uitbreken van COVID-19 voornamelijk gefocust op het in de lucht houden en het op de omstandig
Leestijd:
5 minuten
5 juni 2020
Sinds een paar weken wordt de wereld gedomineerd door de uitbraak van het corona-virus.
Leestijd:
5 minuten
26 maart 2020