Contact Competenties
Profile picture for user ard-van-diepen
Ard van Diepen
Samenwerkingsgericht
Reflectief
Pragmatisch
Analytisch
Nieuwsgierig
Toegevoegde waarde creëren door aansluiting te vinden tussen de unieke kenmerken van de organisatie en de gestelde doelen, waarbij leren en presteren als leidende principes gehanteerd worden.

Toegevoegde waarde creëren is het uitgangspunt in mijn werk. Het geeft mij veel energie wanneer ik samen met een (project)team constructieve oplossingen ontwikkel voor (digitale) bedrijfskundige vraagstukken. Elk project kenmerkt zich door een eigen samenstelling van context, gedrag en proces. Aansluiting vinden tussen de kenmerken van de klant en eerdere succeservaringen blijft een enerverende uitdaging die ik graag aan ga.

In mijn werkzaamheden voor het team ben ik gecommitteerd aan het doel en betrokken bij de mensen. Klanten omschrijven mij als pragmatisch, analytisch en samenwerkingsgericht. Ik ben nieuwsgierig naar de inhoud en context van het vraagstuk, waarbij ik proactief de verbinding zoek met collega’s en stakeholders. Door de hoofdlijnen te bewaken en te anticiperen op afhankelijkheden met andere trajecten zorg ik voor focus en rust bij collega's. Met een scherp oog voor verschillende perspectieven, belangen, disciplines en een constructief kritische houding, draag ik bij het aan het realiseren van oplossingen die daadwerkelijk waarde hebben.

Projectleider
Business Analist
Interim manager

Geschreven blogposts

De inzet van nieuwe digitale technologieën, zoals serious gaming, virtual reality (VR) en de inzet van studiedata bevindt zich in de startfase.
Leestijd:
2 minuten
17 maart 2022
Waarom digitale innovatie in het onderwijs noodzakelijk is, heeft iedereen in de afgelopen maanden aan den lijve kunnen ondervinden.
Leestijd:
7 minuten
15 oktober 2020
Flexibilisering: een actueel thema waar veel onderwijsinstellingen mee bezig zijn.
Leestijd:
5 minuten
18 september 2020
‘Verandering is de enige constante in een organisatie.’ Wie kent deze uitspraak niet.
Leestijd:
7 minuten
28 mei 2020
‘Het wordt tijd dat we nu Teams gaan inzetten’, aldus de directeur van een PO-instelling die op 37 locaties basisonderwijs, speciaal basiso
Leestijd:
5 minuten
20 maart 2020
“Leraren vragen leerlingen om dingen op te schrijven in een schriftje en vast te leggen.
Leestijd:
5 minuten
6 maart 2020
Menselijk kapitaal maakt het verschil in succesvolle organisaties. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op en wetgeving is voortdurend aan verandering onderhevig.
Leestijd:
5 minuten
8 januari 2020
Onderwijsinstellingen worstelen met het optimaliseren van hun onderwijslogistiek.
Leestijd:
5 minuten
4 december 2019