Contact Competenties
Profile picture for user harald-schuren
Harald Schuren
Adviesvaardig
Resultaatgericht
Verbindend
Pragmatisch
Organisatiesensitief
Er zijn slechts twee dagen die je niet kunt veranderen, de ene heet gisteren en de ander morgen. Dus laat gaan wat was, accepteer wat is en omarm wat komt!

Waarde toevoegen is de kern van wat ik doe. Ik ben een interim manager met passie voor veranderen en verbeteren. Met een gezonde dosis lef en flair richt ik mij daarbij vooral op de verbetering van de IT prestatie binnen de organisatie en het motiveren en bouwen van het team.

Centraal in de verandering

Het begeleiden en aansturen van verbeteringstrajecten en het opstellen en vertalen van visie naar concrete plannen plaatsen mij vaak centraal in gebieden als het management van complexe projecten en ICT organisaties, besturing van (project-)organisaties, het managen van outsourcing en implementatietrajecten, verbeteren van processen en het coördineren van ICT infrastructurele en applicatie verandertrajecten.

Gericht op optimale resultaat voor afdeling en organisatie

Vrijwel zonder uitzondering gaat het om multidisciplinaire trajecten in een omgeving die vraagt om sensitiviteit en structuur maar waar hoofdlijnen en afhankelijkheden van gelijktijdig lopende trajecten scherp op mijn netvlies staan. Mijn sterke eigenschap is dat ik resultaatgericht, pragmatisch, stressbestendig en zelfstandig toe werk naar het optimale resultaat voor afdeling en organisatie.

ICT Directeur
ICT Manager
ICT Programma- en projectmanager
Adviseur Informatievoorziening
06-37321375

Referenties

logo de connectie
Harald Schuren
Nul-meting ICT organisatie
De Connectie
Ik heb de samenwerking als zeer plezierig ervaren en de deskundigheid en professionaliteit van de Arlande consultants heeft ons zeker verder geholpen in het inzicht van wat ons de komende tijd te doen staat. Ondanks dat het een en ander onder tijdsdruk plaats moest vinden, heeft Arlande een prima resultaat en rapport opgeleverd.
Cor de Jong
Programmamanager ICT

Geschreven blogposts

De inzet van nieuwe digitale technologieën, zoals serious gaming, virtual reality (VR) en de inzet van studiedata bevindt zich in de startfase.
Leestijd:
2 minuten
17 maart 2022