Contact Competenties
Profile picture for user rieks-oosting
Rieks Oosting
Enthousiast
Communicatief
Mensgericht
Resultaatgericht
Verbindend
Betrokken
Kennis is macht, kennissen is krachtiger.

Sinds 1989 ben ik werkzaam in de commercie. Ik ben enthousiast, resultaatgericht en iemand die mensen bij elkaar brengt. Commercie is mijn vak; het sluiten van professionele vriendschappen is de manier waarop ik dat doe. Account Management, Business Development en bemiddeling behoren tot mijn dagelijkse werkzaamheden. Sterke focus op onderwijs. Het matchen van interim IT managers, Project managers en consultants op basis van kennis, vaardigheid, stijl en persoonlijkheid is mijn passie. Weten waar de nuances in het functieprofiel zitten; het uiteindelijke doel is de juiste professional op de juiste plek waardoor mijn opdrachtgevers binnen tijd, budget en scope veranderopdrachten daadwerkelijk implementeren en niet slechts realiseren.

Sinds 2007 ben ik werkzaam bij Arlande. Bij Arlande heb ik alle vrijheid om van goede interim project managers, informatiemanagers en informatie architecten de juiste te maken: de juiste professional op de juiste plek. Dat is waar het om draait en daarmee wordt resultaat geboekt.

Ik ben voor klanten een sparringpartner op het gebied van informatie architectuur, IT Interim management en project management. Voor de externe associates ben ik de community manager.

In mijn vrije tijd hou ik me graag bezig met (race) fietsen op het Friese vlakke land en op de mtb in de bergen, motorrijden op de Harley en inzet met de Lions voor goede doelen in Noord-West Friesland. De Wadden rally is daar een mooi voorbeeld van. www.lions-waddenrally.nl

Account- en community manager
06-20735755

Geschreven blogposts

Maandag 25 januari 2021 organiseerde Arlande samen met de Hogeschool van Amsterdam een digitale rondetafelconferentie met als thema: De maat van jouw succes: “Hoe definieer je de toegevoegde waarde van bedrijfsvoering in relatie tot studentsucces in het hoger onderwijs?”
Leestijd:
5 minuten
17 februari 2021
Deze maand zijn er vijf nieuwe professionals gestart met het tweejarige Management Development (MD) programma bij Arlande. Met verschillende achtergronden op het gebied van strategie, psychologie, HRM, digitalisering en procesoptimalisatie, vliegen ze nu na twee weken onboarding een voor een de digitale deur uit om te beginnen aan hun eerste opdracht.
Leestijd:
5 minuten
21 januari 2021
Op donderdag 29 oktober vond een themabijeenkomst plaats over digitaal examineren en diplomeren voor managers en specialisten examinering in het mbo. In totaal waren er 30 deelnemers aanwezig.
Leestijd:
7 minuten
18 november 2020
Donderdag 4 juni jl. organiseerde Arlande samen met NHL Stenden een virtuele kennissessie digitaal toetsen in het hoger onderwijs.
Leestijd:
5 minuten
30 juni 2020
Digitaal werken op afstand is ‘het nieuwe normaal’ bij onderwijsinstellingen geworden.
Leestijd:
5 minuten
11 juni 2020
Tijdens de 41e saMBO-ICT conferentie afgelopen 30 & 31 januari bij ROC Aventus in Apeldoorn liet Paul Rehm, recentelijk aangesteld als directeu
Leestijd:
5 minuten
6 februari 2020
( Op de foto: v.l.n.r. William, Ruben, Björn, Lianne, Eline, Roxane )
Leestijd:
5 minuten
15 januari 2020
Donderdag 10 oktober jl.
Leestijd:
5 minuten
18 oktober 2019
Ruim een jaar geleden is Wouter van Rensen als Agile transformatiecoach bij Arlande in dienst getreden.
Leestijd:
5 minuten
13 juni 2019
Een eenvoudige en snelle manier om aan de voor de student relevant informatie te komen is essentieel.
Leestijd:
5 minuten
5 juni 2019
Op de PO-raad bijeenkomst van 14 juni a.s. neemt Arlande deel aan de informatiemarkt.
Leestijd:
5 minuten
17 mei 2019
Arlande heeft zich versterkt met Kasper Nobel die op 1 april als associate is gestart.
Leestijd:
5 minuten
10 april 2019