Prestatieverbetering op de werkvloer

De experts van Arlande Operations helpen onze klanten met vraagstukken op het gebied van bedrijfsvoering. Zij leggen de verbinding tussen de strategie en de operatie, zijn in staat om vanuit hun expertise aan te sluiten bij de beleidsplannen en vraagstukken van de organisatie en haar medewerkers. Ook spreken zij de taal van de mensen op operationeel niveau zodat de strategische plannen worden omarmt en de prestatieverbetering op de werkvloer zichtbaar wordt voor de gehele organisatie.

Onze Arlandianen

De Arlandianen zijn ervaren in het managen van alle SCOPAFIJTH-deelgebieden van de bedrijfsvoering: Security, Communicatie, Organisatie, Personeel, Administratieve organisatie, Financiën, Informatievoorziening, Juridisch, Technologie, Huisvesting.

Wij zijn getraind in procesmanagement en projectmatig werken. Ons analytisch vermogen en karaktereigenschappen zorgen ervoor dat wij snel één worden met de organisatie van de klant en de medewerkers meenemen in een verandering. Wij worden gelukkig als we na afloop van de opdracht blije gezichten zien van de medewerkers die de nieuwe werkwijze hebben omarmd. Iedereen heeft kennis van minimaal één specialistische markt. Onderwijs, Overheid, non-profit markten; er is altijd een combinatie van Arlandianen die precies past bij jouw organisatie. Wij  zorgen altijd voor de juiste match.

De aanpak

De vraagstukken bij de opdrachtgever ontstaan op verschillende niveaus. Het op strategisch niveau geformuleerde beleid moet worden geïmplementeerd, de werkvloer signaleert problemen met het actuele beleid, of toezichthouders willen verbeteringen of veranderingen in de processen.
Samen met jou brengen we de problemen in kaart, stellen de problemen vast, inventariseren de risico’s en helpen bij het maken van een routekaart. Tijdens het project houden we je voortdurend op de hoogte met voortgangsverslagen en tussentijds te vieren successen.

Referenties

logo Gemeente Doesburg
Gerard Ramaekers
Verbetering van processen
Gemeente Doesburg
"Gerard was als projectmanager verantwoordelijk voor het beleggen en coördineren van alle acties. Tevens was hij in deze rol gesprekspartner voor de opdrachtgever, managers en medewerkers."
Peter Werkman
Gemeentesecretaris/algemeen directeur
logo hogeschool Leiden
Florian Harderwijk
Realiseren BI-Omgeving
Hogeschool Leiden
Gemeente Amsterdam
Ivo Duifhuizen
Implementatie Informatiegestuurd werken
Gemeente Amsterdam
"Analytisch, overziet zaken. Procesgericht."
Eric van Aart
Adjunct Directeur Openbare Orde en Veiligheid

Specialisten

Youssef Boudou
06-38326062
yboudou@arlande.nl
Florian Harderwijk
06-42214096
fharderwijk@arlande.nl
Hans Onderwater
06-21973000
honderwater@arlande.nl

Artikelen en blogs

Er zijn nog geen blogposts geschreven over deze dienst/sector.