Programma management

Staat jouw organisatie voor een omvangrijke en complexe opgave waarin meerdere resultaten en doelen gerealiseerd moeten worden? Programmamanagement kan een goed instrument zijn om dit aan te pakken.

Want wat is nu eigenlijk een programma? Het is een verzameling van tijdelijke inspanningen (projecten, routines en improvisaties) om meerdere, unieke doelen en resultaten te bereiken die zonder deze coƶrdinatie niet gerealiseerd kunnen worden. Visie, overzicht en besturing spelen daarbij een belangrijke rol. Arlande beschikt over ervaren en kundige programmamanagers die in samenwerking met de opdrachtgever(s) en stakeholder(s) doelen realiseren en ambities waarmaken. Zij bouwen het programma op en zorgen voor de effectuering, waarin de activiteiten worden uitgevoerd, de resultaten gevolgd en de effecten gemeten. Daarna wordt overgegaan tot de afbouw, waarin het programma stopt, wordt gesplitst of wordt overgedragen aan andere.

Informatie

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van programmamanagement? We vertellen je er graag meer over! Neem vrijblijvend contact op of lees mee met onze ervaringen en oplossingen hieronder.

Referenties

logo Vacansoleil
Ruud Martin
Omschakeling in project van ontwerp en requirements fase naar gewenste resultaatgerichte fase.
Vacansoleil
"Met de gedetailleerde, vakkundige en zeer gedisciplineerde wijze waarop Ruud Martin dit project heeft (be)geleid heeft hij indruk gemaakt: projectdeelnemers namen niet slechts hun rol waar dankzij minutieuze opvolging en rapportage, maar voelden zich ook werkelijk betrokken bij en onderdeel van het project. Ruud Martin heeft de belofte van Arlande waar gemaakt."
Bart van der Linden
Algemeen Directeur

Specialisten

Ruud Martin
06-52005519
rmartin@arlande.nl
Huub Overbeek
06-13934242
hoverbeek@arlande.nl
Gerard Ramaekers
06-12060808
gramaekers@arlande.nl
Sander Vos
06-43076462
svos@arlande.nl

Artikelen en blogs

Er zijn nog geen blogposts geschreven over deze dienst/sector.