Projectmanagement

Bij Arlande zijn we gespecialiseerd in projectmanagement. Onze ervaren en enthousiaste projectmanagers ondersteunen jou en je organisatie graag met hun vaardigheden, kennis en kunde. Samen zorgen wij ervoor dat de door jullie beoogde resultaten en doelen worden gerealiseerd.

Bij het realiseren van veranderingen en vernieuwingen nemen wij jouw organisatie, processen, mensen en verandervermogen als uitgangspunt om aan de slag te gaan. We gaan graag de uitdaging aan om de beste vorm te vinden voor de organisatie, planmatig, doelgericht en met oog voor alle belangen.

We zijn bekend met alle projectmanagementmethodieken en veranderstrategieën, en beschikken over de belangrijkste certificeringen. In overleg en afhankelijk van de opgave, bepalen we de best passende aanpak voor het project.

Onze ervaring, integrale en doelgerichte aanpak heeft al tot vele succesvolle veranderingen en vernieuwingen geleid.

Informatie

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van projectmanagement? We vertellen je er graag meer over! Neem vrijblijvend contact op of lees mee met onze ervaringen en oplossingen hieronder.

Referenties

logo TU Delft
Marc Janssen
Technische Universiteit Delft
TU Delft
"Arlande levert projectmanagement van uitstekende kwaliteit. Onze ervaring met Arlande is dat de geleverde projectmanager in zeer korte tijd thuis was in de complexe wereld van de TUDelft en al haar onderdelen, waardoor hij snel, effectief en buitengewoon professioneel zijn werkzaamheden kon starten, uitvoeren en afronden. Vakkennis, inhoudelijke expertise en ook persoonlijkheid hebben succesvolle projecten, goede resultaten en ook -zeer belangrijk!- uitmuntende goodwill opgeleverd."
Carlo Cozzi
Manager Projectmanagement Services
logo ROC Mondriaan
Harry Pennings
Nieuwe docentenwerkplek
ROC Mondriaan
"Project Docentenwerkplek heeft in ieder geval, mede door de gedegen projectleiding, twee zaken opgeleverd: Een verbetering van de digitale geletterdheid van docenten én, en dat vond ik het mooiste compliment vanuit het onderwijs: meer tijd voor de docent om les te geven."
Peter Cornet
Manager ICT
logo Jeugdbescherming west
Extern
Inrichting en implementatie van een nieuw cliëntregistratiesysteem
Jeugdbescherming west
"Amanda heeft met grote inzet en enthousiasme dit project uitgevoerd en tot een goed einde gebracht, heeft een goed projectteam neergezet waar iedereen met veel enthousiasme aan meegewerkt heeft. Het resultaat mag er zijn: alle medewerkers over naar een nieuw systeem waarbij bij iedere uitrol door Amanda en haar team goede ondersteuning op de locatie geboden is, waardoor medewerkers zich goed ondersteund voelden tijdens de implementatie. Voor Amanda was dit ongetwijfeld ook een leerzaam en uitdagend project (gezien de aard van de organisatie) waar ze met tevredenheid op kan terug kijken."
Willem Jan van Halem
Opdrachtgever
Gemeente Amsterdam
Extern
Implementatie project Mobiele Handhaving
Gemeente Amsterdam
"Deze Arlandiaan heeft op overtuigende wijze de gebruikers betrokken bij het project en de wijzigingen in de organisatie door ze bijna allemaal persoonlijk aandacht en ondersteuning te geven. De acceptatie van de nieuwe dienst en technologie is daardoor aanmerkelijk eenvoudiger verlopen."
Rienk Hoff
Directeur Handhaving & Toezicht
logo mboRijnland
Extern
Nieuw datacenter
mboRijnland
"Joop heeft dit project op een uitstekende wijze tot een goed einde weten te brengen. Hij heeft laten zien in turbulente situaties het hoofd koel te kunnen houden en de verbinding met alle stakeholders voldoende aandacht te geven."
Aad Peereboom
Directeur Shared Service Center Facilitair en ICT
logo Gemeente Noordenveld
Anjo Grakist
Afronden van de implementatie van het zaaksysteem test
Gemeente Noordenveld
"Anjo heeft een hoge gunfactor. Door te verbinden, een goede relatie te onderhouden en daarnaast inhoudelijk met verstand van zaken oplossingen aan te dragen, waardoor Anjo gezien wordt als professional die snel de handen op elkaar krijgt voor zijn voorstellen."
Cees Langebeeke
Manager Bedrijfsvoering
logo Gemeente Doesburg
Gerard Ramaekers
Verbetering van processen
Gemeente Doesburg
"Gerard was als projectmanager verantwoordelijk voor het beleggen en coördineren van alle acties. Tevens was hij in deze rol gesprekspartner voor de opdrachtgever, managers en medewerkers."
Peter Werkman
Gemeentesecretaris/algemeen directeur
logo Commissariaat voor de Media
Youssef Boudou
Projectleider ICT
Commissariaat voor de Media
"Youssef is leergierig, proactief, harde werker en flexibel, collegiaal en goed benaderbaar."
Paul Cornelisse
Manager Risk en Control
logo brocacef
Sanne Huizer
Projectmatig werken/professionaliseren van projectmanagement
Brocacef
"Fijne collega om mee samen te werken, prettig in gesprek, zorgvuldig. De wil om iets te doen en om het goed te willen doen is erg groot."
Jan Willem Ruysenaars
Manager ICT
logo ROC Nijmegen
Extern
Leergang Projectmanagement
ROC Nijmegen
logo ROC Nijmegen
Extern
Professionalisering Coaching Projectmanagers
ROC Nijmegen
logo MBO Amersfoort
Extern
Begeleiden aanbesteding en migratie naar SURF
MBO Amersfoort

Specialisten

Gerard Ramaekers
06-12060808
gramaekers@arlande.nl
Sander Vos
06-43076462
svos@arlande.nl

Artikelen en blogs

Er zijn nog geen blogposts geschreven over deze dienst/sector.