Leveren van tijdelijke directieposities

Uitdaging

Voor organisaties in transformatie moet de aandacht verdeeld worden over de ‘run’ en de ‘change.’ Hierdoor is het niet vanzelfsprekend dat beiden goed ingevuld kunnen worden. Het kan gaan om een crisis, waarbij snel een verandering en verbetering plaats moet vinden, of het kwartiermaken om een organisatie mee te nemen naar een nieuwe werkelijkheid. Vaak zijn aanvullende capaciteit en competenties op interim basis benodigd.

Aanpak

Arlande heeft ervaren interimmanagers voor op bestuurlijk niveau maar ook op het gebied van de ICT- of bedrijfsvoeringsfunctie. Bekwame professionals die vanuit hun kennis van de markt gecombineerd met hun deskundigheid, in staat zijn om snel verbinding te leggen met de medewerkers en die leiding nemen bij een verandering of een grootschalige transformatie. Zo nodig betrekken wij specialisten bij hele specifieke vraagstukken om deze adequaat op te lossen. We maken duidelijke afspraken over het te bereiken resultaat en over wie waar verantwoordelijk voor is. We hebben aandacht voor de stijl die het beste past bij de organisatie en de positie binnen het bestaande lijnmanagement of in de programmaorganisatie voor de transformatie.

Oplossing

Vanuit Arlande is begeleiding mogelijk op specifieke aandachtsgebieden. Het brede scala aan managers en adviseurs maakt dat je organisatie niet één persoon inhuurt, maar toegang heeft tot alle benodigde expertises binnen Arlande. Een brede en multidisciplinaire inzet op meerdere kernposities tegelijkertijd zodat een transformatie tot stand gebracht kan worden, behoort desgewenst tot de mogelijkheden.

Referenties

Er zijn (nog) geen referenties beschikbaar voor deze opdrachtgever.

Specialisten

Marc Janssen
06-55197212
mjanssen@arlande.nl
Hans Onderwater
06-21973000
honderwater@arlande.nl
Paul Vercauteren
06-20536195
pvercauteren@arlande.nl
Sven Wouters
06-19192171
swouters@arlande.nl

Artikelen en blogs

Er zijn nog geen blogposts geschreven over deze dienst/sector.