“Ik ben graag bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik daag mezelf uit en ga de competitie aan, met de ander of met mezelf. Voor mij betekent dit niet zeuren, hard werken en resultaat bereiken”.
Het behalen van resultaat kost Martijn weinig moeite. De valse bescheidenheid straalt van hem af, maar hij vindt dit niet meer dan normaal. “Ik hoef niet op de voorgrond te staan. Zolang ik voor mijzelf en mijn omgeving maar het beste resultaat behaal”.
Niet enkel in het zakelijke leven zet Martijn graag een stapje extra. Het leven mag gevierd worden. Dat uit hij in de nodige feestjes met dierbaren, maar net zo goed in veel sporten, koken, podcasts luisteren en lezen. Overigens is hij net zo goed in koken als in het opeten ervan. “De Italiaanse keuken en de barbecue zijn mijn paradepaardjes. Ik heb de volgende uitdaging alweer op m’n netvlies: de Oosterse keuken. Weet je wel hoe interessant de Japanse en Koreaanse keuken zijn?”.
Martijn: “Er is een koppeling te maken tussen sporten, koken en de opdrachten die ik voor Arlande uitvoer. In sporten heb ik focus nodig. Discipline, volhouden, je grenzen verleggen. Hoe ik sport, zo werk ik ook. Om vervolgens lekker te koken (en eten) voor de juiste balans”.
Zonder ontspanning levert hij geen resultaat. Toch zijn zelfs daar overeenkomsten te vinden: het streven naar perfectie en het ontwikkelen van nieuwe concepten. “Jamie Oliver en Anthony Bourdain beheersen dit tot in de puntjes. Mijn doel is om dit net zo te beheersen in mijn werk bij Arlande”.
Aan vertrouwen in deze beheersing heeft Martijn geen gebrek. We zien in de praktijk hoe hij het voor elkaar krijgt om de ontwikkeling van onze klant samen te laten gaan met zijn persoonlijke drive. En dat? Dat is precies hoe wij bij Arlande graag werken.