Met de combinatie van mijn bachelor van Hotelschool The Hague en master in Strategisch Management van de Erasmus universiteit heb ik een unieke kijk op hoe mensen samenwerken en omgaan met veranderingen. Daarnaast heb ik ook praktische ervaring met verandermanagement, zo heb ik de operations van een restaurant aangepast en verbeterd zodat de ervaring van beide gast en medewerker aanzienlijk verbeterde.
Een belangrijk onderdeel hiervan is respect en waardering voor het perspectief en de ervaringen van de medewerkers van het bedrijf dat ik kom ondersteunen.
Dit respect komt deels voort uit mijn studie en werk ervaringen in het buitenland. Daar heb ik geleerd te werken met mensen van verschillende achtergronden en culturen, en heb ik natuurlijk ook vloeiend Engels geleerd.
Ik ben mensgericht maar tegelijkertijd praktisch ingesteld. Dit betekent in de praktijk dat ik denk in oplossingen, waarbij ik mij bewust ben van het menselijk element van beslissingen en veranderingen. Een balans hierin vind ik essentieel. Daarnaast benader ik opdrachten met enthousiasme en een open instelling.
Mijn ambitie is om te werken met bedrijven en mensen wie bereid zijn kritisch te kijken naar een huidige situatie en vervolgens streven om zich te verbeteren. Verbeteren op een manier dat ervoor zorgt dat het bedrijf competitief wordt en ook blijft, in een wereld waar markten en de wensen van mensen constant veranderen.